KIK ME - predstavi svojo startup idejo, Kamnik

KIK ME - predstavi svojo startup idejo, Kamnik

20. 02. 2018

Datum: 7. marec 2018, od 17.00 do 19.00 ure

Kraj: KIKštarter, Fužine 9, Kamnik

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujajo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

V zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je vaša ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

V prvi fazi sklad podpira startup ideje v višini med 5.000 in 25.000 €.

Ekipa ima na voljo pol ure, od tega je na voljo 10 minut za predstavitev in 20 minut za vprašanja komisije.

Predstavitev mora vsebovati:

  • Poslovno idejo (vaša poslovna ideja mora vsebovati oceno potrebe na trgu in predlog vaše rešitve tega problema).
  • Tržni potencial (ključni del uspeha vašega zagonskega podjetja je dobro poznavanje tržnega potenciala vašega izdelka, prodajnih poti in vaših tekmecev).
  • Unikatno prodajno vrednost (za dolgoročen uspeh in prepoznavnost potrebuje vaš produkt unikatno prodajno vrednost, s katero vas bo tržišče prepoznalo kot optimalno izbiro).
  • Predstavitev ekipe (potrebna je zagonska ekipa, ki je predana in ciljno usmerjena, predvsem pa tržno naravnana, s produktno-razvojnimi in finančnimi potenciali.
  • Predlog sodelovanja (višina želenih sredstev, ponujen delež v podjetju).

Prijava: Prijave zbirajo do 2. 3. 2018 na info@kikstarter.si. V prijavi morate navesti ime podjetja, kaj boste prodajali, cena, poslovni model, konkurenca. Do 5. 3. 2018 boste dobili povratno informacijo ali je bila vaša ideja sprejeta na predstavitev.

Dogodek je za javnost zaprt!

Dodatne informacije

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj