Brezplačna delavnica - »Kako brati bilance?«, Krško

Brezplačna delavnica - »Kako brati bilance?«, Krško

19. 09. 2017

Datum: 19. oktober 2017, ob 12. uri

Kraj: Mladinski center Krško, CKŽ 105, Krško

AJPES je že aprila objavil letna poročila večine podjetij. Kako brati bilance, kaj ti izkazi razkrivajo ter kaj prikrivajo? Poslovno življenje je igra, v kateri dobivajo bolje informirani, zato ne prezrite delavnice s to tematiko.

Center za podjetništvo in turizem Krško vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Kako brati bilance ?«, ki bo potekala v četrtek, 19. oktobra 2017, ob 12. uri v Mladinskem centru Krško, CKŽ 105, Krško.

V aprilu so na delavnici s podobno vsebino spoznali že nekatere osnove, ki pa jih bodo nadgradili, tako v teoriji kot v praksi.

Nekaj vsebin, katerih se bodo dotaknili na tokratni delavnici:

  • Kako pravilno vrednotiti postavke bilanc?
  • Kako razkriti možne manipulacije pri bilancah?
  • Kaj nam povedo prihodki in kaj dobiček?
  • Praktični primeri

Predavala bo davčna svetovalka in članica franšizne skupine Simič in Partnerji, ga. Alenka Zaman, dipl. ekon.

Delavnica je namenjena tako potencialnim podjetnikom kot delujočim malim podjetjem oz. samostojnim podjetnikom in bo trajala približno tri ure.

Udeležba na predavanju je brezplačna.

Prijave: Prijave so zaželene na telefonski številki: (07) 490 22 24, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije SPIRIT Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj