Forum Agenti Milano 2017 (Italija)

Forum Agenti Milano 2017 (Italija)

29. 08. 2017

Datum: od 23. do 25. novembra 2017

Kraj: Milano, Italija

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo RS za zunanje zadeve v sodelovanju z Gospodarskim uradom RS v Milanu bodo tudi letos skupaj organizirali nastop slovenskih podjetij na poslovnem dogodku FORUM AGENTI MILANO 2017.

Poslovni dogodek bo potekal od 23. do 25. novembra 2017, tokrat prvič na razstavišču, kjer je pred dvema letoma potekala svetovna razstava - Fiera Milano RHO. Udeleženci dogodka se bodo lahko srečali z italijanskimi agenti in posredniki, ki predstavljajo ustaljen način in vstopno pot za izvoz izdelkov in storitev na 60 milijonski trg sosednje države.

Slovenska podjetja se bodo predstavila skupaj v okviru slovenske stojnice, kjer bo imelo vsako podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

Udeležba slovenskih podjetij bo tudi tokrat sofinancirana s strani Javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za zunanje zadeve. Vsako prijavljeno podjetje pa bo moralo pred udeležbo na poslovnem dogodku poravnati svoj sorazmerni strošek udeležbe, predvidoma v višini 850,00 € + DDV. (Polna cena udeležbe za posamezno podjetje znaša namreč 2.300 € + italijanski davek (IVA)).V to ceno je vključen strošek udeležbe in organizacijski stroški (samostojni prostor za sestanke z osnovno opremo, vpis v katalog, objava na internetni strani organizatorja, ciljno vabljenje sogovornikov za B2B sestanke, objava v tiskanih medijih, izdelava logotipa na stojnici, ostali stroški organizatorjev…).

Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve in drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami.

Prijava: Glede na to, da je število udeležencev v delegaciji omejeno, pozivamo vsa zainteresirana podjetja, da svoj interes za udeležbo potrdijo čim prej preko elektronske aplikacije italijanskih organizatorjev: www.forumagenti.it/en/iscrizione-azienda/milano/slovenia. Prijave sprejemamo samo do zasedenosti razpoložljivih  prostih mest.

V mesecu septembru bosta, tako kot pred vsakim dogodkom Forum Agenti, organizirani podrobnejši predstavitvi (28. 9. v Ljubljani in 29. 9. v Novi Gorici), na katerih bomo predstavili tako poslovanje z agenti kot tudi pogoje možnosti in izkušnje na poslovnih dogodkih Forum Agenti, ki potekajo že pet let.

Dodatne informacije: Kontakt za dodatne informacije o možnostih in pogojih udeležbe na poslovnem dogodku Forum Agenti Milano 2017 je g. Marko Jare na Gospodarski zbornici Slovenije, Tel: (01) 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj