Zbiranje interesa za sodelovanje s Kubo (Havana)

Zbiranje interesa za sodelovanje s Kubo (Havana)

22. 08. 2017

Datum: od 26. do 31. oktobra 2017

Kraj: Havana, Kuba

Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za zunanje zadeve RS obveščata zainteresirana slovenska podjetja, da bosta v skladu z interesom podjetij, organizirala obisk gospodarske delegacije na Kubi.

V okviru načrtovanega obiska bo v sodelovanju s Kubansko gospodarsko zbornico organizirana poslovna konferenca ter poslovni razgovori med podjetji, udeleženci pa bodo v času obiska obiskali tudi največji vsesplošni kubanski sejem FIHAV 2017, na katerem je v preteklem letu sodelovalo okoli 4.500 razstavljavcev iz več kot 60-ih držav.

Podrobne informacije o sejmu FIHAV in preteklih udeležencih

Prijava: Z namenom, da bi ugotovili interes med slovenskimi podjetji, hkrati pa zagotovili ugodno skupinsko potovalno in namestitveno storitev, pozivajo vse, ki bi jih obisk Kube zanimal, da sporočijo svoj preliminaren interes skupaj s svojimi kontaktnimi podatki in kratkim opisom poslovnega interesa v povezavi z obiskom Kube po elektronski pošti na naslova: marko.jare@gzs.si in irena.gril@gov.si.

Predvidoma v drugi polovici avgusta bodo vsem zainteresiranim poslali podrobno informacijo in dokončno prijavo za udeležbo v delegaciji.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj