Creativity StartUP School

Creativity StartUP School

11. 08. 2017

Vir in informacije: Tehnološki park Ljubljana, 1. 8. 2017, www.tp-lj.si

Imaš kreativno idejo, ki jo lahko apliciraš v produkt, storitev ali izdelek za industrijo? Si morda za nemogoč problem našel delujočo in kreativno rešitev? Verjameš, da bi lahko svojo poslovno idejo dopolnil in se v 2 dneh pripravil za predstavitev pred investitorji?

Prijavi se in svojo idejo na Creativity StartUP School izpopolni z najboljšimi mentorji iz StartUP okolja v Sloveniji!

Tehnološki park Ljubljana, d.o.o. skupaj z Muzejem za arhitekturo in oblikovanje (MAO) – nosilcem nacionalnega projekta Center za kreativnost prvič v Sloveniji organizira Creativity StartUP school, skozi katero bodo podprli nove in kreativne StartUP projekte.

Gre za trening in delavnico z obilo dobre energije, strasti, novih spoznanj in dela z najboljšimi mentorji na visokih obratih.

Cilj je jasen, dobiti znanje in izkušnje, kako uspeti v StartUP svetu, vstopiti na globalne trge in kako se čim bolje predstaviti investitorjem. Vse to pa želijo seveda prevesti tudi v vrhunski in delujoč poslovni model.

Najbolj perspektivne ideje se bodo predstavile tudi na mednarodnem investicijskem forumu, ki bo potekal 5. oktobra 2017 v Ljubljani. Investicijski forum bo potekal pod okriljem Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o.,  Muzeja za arhitekturo in oblikovanje ( MAO) ter Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR), kot del mednarodne konference s področja kulturnega in kreativnega sektorja ob lansiranju nacionalnega projekta Centra za kreativnost.

Prijavi se na Creativity StartUP school, ki bo potekala v Tehnološkem parku v Ljubljani ter v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) in razvijaj veščine, ki so nujno potrebne za tvoj prihodnji podjetniški uspeh!

Program bo potekal dva dni, 19. in 20. septembra 2017, na omenjenih dveh lokacijah.

Dobra novica je, da je udeležba za vse, ki se prijavite do 11. 9. 2017, brezplačna. Vendar pa je omejeno število mest na 50 udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj