Individualna srečanja s predstavniki slovenskih poslovnih klubov v tujini

Individualna srečanja s predstavniki slovenskih poslovnih klubov v tujini

21. 09. 2010

Datum: 5. oktober 2010, od 9.00 do 13.00 ure

Kraj: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

V okviru posveta predstavnikov slovenskih poslovnih klubov v tujini, ki ga pripravljata JAPTI in Ministrstvo za Gospodarstvo Republike Slovenije, vas JAPTI in GZS vabita, da se udeležite individualnih srečanj s predstavniki slovenskih poslovnih klubov v tujini, ki bodo potekala 5. oktobra 2010, na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, od 9.00 do 13.00 ure.

Slovenski poslovni klubi v tujini združujejo predstavnike večjih oziroma izkušenih slovenskih podjetij, ki vrsto let delujejo na tujih trgih. S svojim znanjem in izkušnjami predstavljajo pomemben vir informacij za slovenska podjetja, ki želijo širiti poslovanje na tuje trge. Slovenski poslovni klubi v tujini nudijo pomoč slovenskim podjetjem v smislu posredovanja poslovnih informacij s trga, identifikacije potencialnih poslovnih partnerjev, priprave bilateralnih poslovnih srečanj, individualnega svetovanja podjetjem, povezovanja z lokalnimi institucijami idr. Več v vabilu.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Zaradi omejenega števila udeležencev in izdelave urnika individualnih srečanj, ki vam ga bomo posredovali predvidoma v petek, 1.10.2010, je potrebna predhodna prijava. Prosimo vas, da vašo udeležbo potrdite preko spletne prijave, najkasneje do 28. septembra 2010.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Nataša Turk, Tel: (01) 5898 152, E-naslov: natasa.turk@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj