3-urna brezplačna delavnica - »TRI PRAVILA DOBRE KOMUNIKACIJE«, v vašem podjetju oz. v Ljubljani

3-urna brezplačna delavnica - »TRI PRAVILA DOBRE KOMUNIKACIJE«, v vašem podjetju oz. v Ljubljani

06. 06. 2017

Kraj: v vašem podjetju oz. na lokaciji: Transformacija d.o.o., Stegne 7, Ljubljana

Izkoristite super priložnost za vaše podjetje: prvih 10 zainteresiranih podjetij prejme 3-urno brezplačno promocijsko delavnico!

V podjetju Transformacija se ukvarjajo s treningi komunikacijskih in vodstvenih veščin ter razvojem kadrov, s poudarkom na razvoju vodstvenih kadrov. Zavedajo se, da sta zaupanje in kompetentnost bistvena za dobro in dolgoročno sodelovanje v poslovnem svetu. Stranka mora ponudniku zaupati, da bo kompetentno opravili svoje delo. Zato pa ga mora najprej spoznati in oceniti, ali je ravno ta ponudnik tisti, ki ji bo prinesli največjo dodano vrednost.

Iz tega razloga so se odločili za promocijsko akcijo, kjer vam ponujajo možnost, da jih spoznate in presodite, na katerih kadrovskih in komunikacijskih področjih lahko vpeljete pozitivne spremembe v vaše podjetje.

Za prvih deset podjetij, ki se nam bo javilo, bodo organizirali tri urno brezplačno delavnico za 15 oseb (v vašem podjetju ali v njihovih prostorih).

Na delavnici boste zvedeli, kaj so najpogostejše napake, ki jih delamo v komunikaciji in odnosih v delovnem okolju, ter tri pravila dobre komunikacije, ki vam bodo, če jih boste upoštevali in vnesi v prakso, prinesla izboljšanje odnosov in boljše rezultate pri delu.

Pohitite in bodite med prvimi 10 podjetji, ki bodo prejela brezplačno 3-urno delavnico za 15 oseb!

Za sodelovanje jim pošljite sporočilo, v katerem boste zaupali kaj s področja komunikacije in odnosov v vašem podjetju želite izboljšati, ter si na ta način zagotovite brezplačno 3-urno promocijsko delavnico!

Z vami bo NLP trenerka in Master coachinja Mojca Belak.

Prijava: Prijavite se lahko na e-naslov: mojca@transformacija.com (s pripisom "Prijava na 3-urno brezplačno delavnico").

Več informacij

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj