Brezplačna delavnica - »Trženje v digitalni dobi!«, Krško

Brezplačna delavnica - »Trženje v digitalni dobi!«, Krško

30. 05. 2017

Datum: 8. junij 2017, ob 12. uri

Kraj: Mladinski center Krško, CKŽ 105, Krško

Podjetja in podjetniki se v današnji digitalni dobi vedno bolj srečujejo z izzivi novih oblik trženja. Pojavlja se dilema, kako v poplavi različnih orodij in kanalov komuniciranja najti tisto pravo kombinacijo oziroma pristop.

Morda dobite odgovore na vaša vprašanja na brezplačni delavnici z naslovom: »Trženje v digitalni dobi!«, ki bo potekala v četrtek, 8. junija 2017, ob 12. uri v Mladinskem centru Krško, CKŽ 105, Krško.

Udeleženci bodo med drugim izvedeli:

  • Uvod, določitev strategije, ciljev (Razlike med B2C in B2B pristopi?, Kako postaviti strategijo in cilje? …)
  • Pristajalne / produktne / korporativne spletne strani (Prodajna optimizacija spletnih mest, Pomen pristajalnih strani (t.i. Landing Pages)…
  • Pomen vsebinskega marketinga (Mapiranje vsebin, O čem, kako pogosto in kako pisati ?...)
  • Kanali digitalnega komuniciranja (Izbor in načrtovanje kanalov:  SEO, blog objave, e-mail marketing, družbena omrežja …)
  • Analitika (Kaj in kako meriti, pomen konverzij …)
  • Priprava digitalnega načrta

Predaval bo g. Mitja Špende, senior svetovalec in direktor poslovnega razvoja družbe Creatim Ržišnik Perc d.o.o. s 15 letnimi izkušnjami pri uporabi digitalnih pristopov v marketingu in prodaji. Sodeloval je pri preko 100 domačih in tujih projektih, ki so prejeli številne nagrade.

Udeležba na predavanju je brezplačna.

Delavnica je primerna tako za spletne začetnike kot tiste, ki ste že prisotni na spletu. Trajala bo približno 3 ure.

Prijave: Prijave so obvezne na telefonski številki: (07) 490 22 20, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj