15. Teden podeželja na Loškem

15. Teden podeželja na Loškem

23. 05. 2017

Datum: od 3. do 10. junija 2017

  • Želite občutiti utrip dogajanja na junijskih Tržnicah kmetijskih pridelkov in izdelkov v Škofji Loki in Gorenji vasi?
  • Želite pridobiti informacije o možnostih in pogojih registracije dopolnilnih dejavnosti, davčnih obveznostih s tega področja in inšpekcijskih kontrolah hrane na terenu?
  • Vas zanima, kako se z različnimi predelovalnimi dejavnostmi in trženjem izdelkov ukvarjajo že uveljavljeni ponudniki visokokakovostnih izdelkov na Škofjeloškem?
  • Želite spoznati delo Društva čebelarjev Škofja Loka?

Teden podeželja v letošnjem letu pričnejo s popestreno Tržnico kmetijskih pridelkov in izdelkov v Škofji Loki, na Mestnem trgu, v soboto, 3. junija 2017 in zaključujejo s tržnico teden kasneje, v soboto, 10. junija 2017 na Trgu Ivana Regna v Gorenji vasi.

V tem tednu pa so za vse tiste, ki iščete informacije o možnostih registracije dopolnilnih dejavnosti na kmetiji, davčnih obveznostih s tega področja ter inšpekcijskih kontrolah hrane pripravili STROKOVNI POSVET s področja dopolnilnih dejavnosti, v torek, 6. junija 2017.

V kolikor pa bi želeli spoznati že uveljavljene ponudnike, nosilce dopolnilnih dejavnosti in osebnega dopolnilnega dela na Škofjeloškem, njihov način dela ter izkušnje, pa lepo povabljeni na EKSKURZIJO - vodeno predstavitev ponudnikov, v soboto, 10. junija 2017.

Za vse ljubitelje čebelarstva ob zaključku Tedna podeželja loški čebelarji v soboto, 10. junija 2017 pripravljajo tudi DAN ODPRTIH VRAT Doma čebelarjev v Brodeh.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj