Vabljeni na promocijsko motivacijski dogodek: »Sprejmi izziv«, Sežana

Vabljeni na promocijsko motivacijski dogodek: »Sprejmi izziv«, Sežana

09. 05. 2017

Datum: 18. maj 2017, od 17. do 20. ure

Kraj: Inkubator Sežana, Kraška ulica 2, Sežana

Inkubator Sežana v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih 2016 in 2017 »SIO 2016-2017« organizira promocijsko motivacijski dogodek: »Sprejmi izziv«.

Dogodek bo potekal v četrtek, 18. maja 2017, od 17. do 20. ure v Inkubatorju Sežana, Kraška ulica 2.

Večer bo vodil Tomaž Stritar, strokovnjak iz sveta podjetništva: www.uspešen-podjetnik.si. Tomaž je odličen motivator in izkušen strokovnjak na področju start-up-ovstva, ki vam bo na podlagi bogatih izkušenj, predstavil njegov pogled na podjetništvo in kako se spopasti z izzivi na začetku podjetniške poti.

Pridružil se bo tudi Peter Hrvatin iz Hrpelj, ki je pred kratkim pričel z dejavnostjo mikropivovarja in proizvodnjo piva - Beerkinka. V pogovoru boste spoznali izkušnjo mladega podjetnika, na začetku podjetniške poti. Dogodek bodo sklenili v sproščenem in hkrati ustvarjalnem vzdušju, z vprašanji ki jih bodo udeleženci zastavili moderatorju in gostu večera.

Vsebina:

  • predstavitev uspešnih poslov, nastalih z dobro idejo in brez zagonskih sredstev, Tomaž Stritar - odličen motivator in izkušen strokovnjak na področju start-up-ovstva www.uspesen-podjetnik.si
  • moderiran pogovor s Petrom Hrvatinom o njegovi podjetniški poti
  • vprašanja udeležencev in prijetno druženje

Dogodek je brezplačen.

Prijava: Prijave sprejemajo do torka, 16. maja 2017 na e-naslov: info@inkubator.si ali po telefonu na številki: (05) 73 13 500.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. www.eu-skladi.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj