Brezplačni seminar - »Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Južni Koreji in Kambodži«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Južni Koreji in Kambodži«, Ljubljana

04. 04. 2017

Datum: 11. april 2017

Kraj: Grand Hotel Union Business (dvorana Iris), Miklošičeva 3, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z EuroCham Cambodia, European Chamber of Commerce in Korea - ECCK ter South-East Asia IPR Helpdesk organizirata brezplačni seminar z naslovom: »Priložnosti za slovenska podjetja v Južni Koreji in Kambodži«.

Seminar bo potekal v torek, 11. aprila 2017, s pričetkom ob 9.00 uri, v Grand Hotelu Union Business (dvorana Iris), Miklošičeva 3, Ljubljana.

Strokovnjaki EuroCham Cambodia, European Chamber of Commerce in Korea in South-East Asia IPR Helpdesk bodo udeležencem ločeno predstavili:

  • splošni pregled gospodarstva in aktualne gospodarske razmere v Kambodži in Južni Koreji,
  • poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Kambodži in Južni Koreji in trendi v različnih področjih/sektorjih, s poudarkom na predstavitvi področij/sektorjev v vzponu in kako učinkovito iskati poslovne priložnosti, v primeru Južne Koreje bosta tudi dodatno predstavljena živilsko-predelovalna industrija in logistika,
  • praktične informacije podjetjem o možnostih in načinih uspešnega vstopa in poslovanja v Južni Koreji in Kambodži - praktični nasveti kako se pripraviti na vstop na ta dva trga vključno s predstavitvijo priložnosti za izvoz in uporabnimi nasveti kako izvažati v Kambodžo in Južno Korejo, kako najti primernega partnerja, naj kaj morajo biti podjetja pazljiva, izzivi in ovire, najbolj pogoste situacije, s katerimi se srečujejo evropska podjetja v Kambodži in Južni Koreji, itd.
  • poslovna kultura in običaji ter kulturne razlike v obeh državah, ki jih je potrebno prav tako upoštevati pri uspešnem komuniciranju s (potencialnimi) poslovnimi partnerji v teh državah,
  • zaščita intelektualne lastnine v teh državah,
  • predstavitev orodij, storitev in aktivnosti, namenjenih slovenskim podjetjem pri vstopu ali poslovanju na teh trgih, itd..

Okvirni program

Delovni jezik seminarja je angleški.

Udeleženci seminarja bodo lahko vzpostavili osebni kontakt s strokovnjaki, zato bodo po zaključku seminarja organizirana vnaprej dogovorjena individualna srečanja s strokovnjaki EuroCham Cambodia, European Chamber of Commerce in Korea in South-East Asia IPR Helpdesk (opcija, vnaprej dogovorjena).

Prijave: Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svojo udeležbo na seminarju preko spletne prijavnice najkasneje do 9. aprila 2017. Prosimo, da v elektronski prijavnici posebej navedete, s katerim od strokovnjakov se želite srečati. Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.

Udeležba na seminarju je brezplačna!

Dodatne informacije: Javna agencija SPIRIT Slovenija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 5309 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj