Brezplačni seminar o digitalni preobrazbi v poslovanju, Ljubljana

Brezplačni seminar o digitalni preobrazbi v poslovanju, Ljubljana

28. 03. 2017

Digitalna preobrazba - avtomatizacija marketinga, optimizacija prodaje in brezpapirno poslovanje

Datum: 30. marec 2017, od 9.00 do 12.15 ure

Kraj: v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Poslovanje v tretjem tisočletju dobiva nov zagon. Mnogo zamudnih opravil, ki smo jih še do pred kratkim opravljali “peš”, je danes mogoče optimizirati ali celo avtomatizirati. Hkrati lahko potencialne kupce spoznamo bolje kot kadarkoli doslej. In ker vse večji del nakupnega procesa opravijo na spletu, jih lahko s pomočjo pravih orodij zanesljiveje in bolj merljivo kot v preteklosti peljemo naprej skozi prodajni lijak.

Če se s svojim podjetjem ne želite zatakniti v času, je prav, da ste na tekočem z možnostmi, ki jih ponujajo sodobna poslovna orodja. Pridružite se na seminarju, kjer bodo predstavili praktične rešitve za marketinško avtomatizacijo in pokazali, kako se povezujejo s sodobnimi sistemi za CRM (upravljanje odnosov s strankami), ki pomagajo prodajati pametneje. Spregovorili bodo tudi o tem, kako si lahko poslovanje še poenostavimo s pametnejšo izmenjavo podatkov z računovodstvom.

Pridružite se na brezplačnem strokovnem seminarju o najnovejših trendih v marketingu, prodaji in poslovanju na splošno, ki bo potekal v četrtek, 30. marca 2017, od 9.00 do 12.15 ure, v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjate s prodajo in marketingom (zlasti vodjem prodaje in marketinga) ter direktorjem.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj