Brezplačna delavnica - »Izzivi sodobne digitalne promocije«, Krško

Brezplačna delavnica - »Izzivi sodobne digitalne promocije«, Krško

21. 03. 2017

Datum: 30. marec 2017, ob 12. uri

Kraj: Mladinski center Krško, CKŽ 105, Krško

Spletni nastop postaja vse bolj zahteven in vedno dražji. Glavni akterji (Google, Facebook in drugi), po katerih se prenaša največ spletnega prometa in po katerih si lahko zagotovimo večjo spletno vidnost, iz dneva v dan zaostrujejo standarde in cene. A vseeno si je mogoče konstantno spletno rast (tudi na zgoraj navedenih največjih velikanih) še vedno mogoče priboriti - s sledenjem novosti in predvsem njihovem izvajanju.

Zato vas Center za podjetništvo in turizem Krško vabi na brezplačno delavnico, ki bo odgovorila na vprašanja, kako si zagotoviti stabilno spletno rast z naslovom: »Izzivi sodobne digitalne promocije«, ki bo potekala v četrtek, 30. marca 2017 ob 12. uri v Mladinskem centru Krško, CKŽ 105, Krško.

Udeleženci bodo spoznali naslednje vsebine:

  • Kakšne so razlike med različnimi spletnimi kanali?
  • Primernost uporabe različnih kanalov za različne produkte in storitve?
  • Kako pravilno distribuirati spletne vsebine po različnih kanalih ?
  • Kako pravilno zastaviti strateški spletni pristop, da bo vaša spletna stran napredovala tako s povečanim obiskom strani kot z več pridobljenimi posli preko nje (npr. analiza ključnih besed, pravilna priprava spletnih vsebin in merjenje njihove kakovosti ipd.)

Predaval bo Matija Zajšek, ki se že 20 let ukvarja s svetovanjem za izboljšanje prodaje in trženja preko interneta. V svoji karieri je svetoval številnim podjetjem, zadnjih 5 let pa se sam profesionalno ukvarja s spletno prodajo storitev in produktov preko različnih spletnih poslovnih modelov.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Delavnica je namenjena vsem podjetnikom, ki želijo "pod lastno streho" pospraviti vsa potrebna znanja, da se tudi sami lotijo spletnega nastopa in poseganja po boljših prodajnih rezultatih preko interneta. Z osvojenimi znanji si boste ob njihovem izvajanju, zagotovili stalno rast obiskanosti vaše spletne strani. V kolikor internetne strani še nimate boste spoznali zakonitosti, ki so potrebne, da bo vaša internetna stran bolj opazna in bolj učinkovita.

Delavnica je primerna tako za spletne začetnike kot tiste, ki imajo svoje internetne strani postavljene že dlje časa in bo trajala približno 3 ure.

Prijave: Prijave so obvezne na telefonski številki: (07) 490 22 20, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj