Brezplačna informativno - promocijska in tematska delavnica - SODOBNI MARKETINŠKI MODELI - »Povezovanje in sodelovanje kot priložnost za podjetnika in skupnost«, Škofja Loka

Brezplačna informativno - promocijska in tematska delavnica - SODOBNI MARKETINŠKI MODELI - »Povezovanje in sodelovanje kot priložnost za podjetnika in skupnost«, Škofja Loka

21. 03. 2017

Datum: 5. april 2017, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas vabi na brezplačno informativno - promocijsko in tematsko delavnico z naslovom: SODOBNI MARKETINŠKI MODELI - »Povezovanje in sodelovanje kot priložnost za podjetnika in skupnost«, ki bo potekala v sredo, 5. aprila 2017, od 17.00 do 18.30 ure, v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka.

Delavnica je namenjena posodobitvi in izboljšanju znanja o trženju, ki predstavlja vitalni del preživetja v vsaki dejavnosti. Na njej vam bo predavatelj predstavil trende v marketingu ter z njimi povezane sodobne modele trženja na domačem in na mednarodnih trgih.

Vsebina delavnice:

  • V nekaj korakih od ideje na trg
  • Naš trg je majhen, torej moramo še na druge trge
  • Omejeni resursi in velike priložnosti, globalna konkurenca
  • Hitrost, energija, zaupanje, mreženje kot dejavniki uspeha
  • Predstavitev primerov, primerov in še primerov

O predavatelju: Franc Vidic je predavatelj, svetovalec in mentor za podjetništvo in marketing. Sledi svojemu srcu in odpira nova poglavja življenja. Izzivi, iskanje novega, so stalnica. Med prvimi se je pridružil ekipi ob zagonu in razvoju GEA College. Spoprijema se s problemom, kako udejaniti ideje in jih uspešno tržiti na domačem pa tudi na globalnem trgu. Je razvojnik. Razvija programe za tržnike, računovodje, podjetnike in mojstre. Sodeluje pri razvoju programov in predmetov za višješolske, dodiplomske in podiplomske študijske programe. Danes se spoprijema z zagonom povsem nove institucije. Je direktor zavoda VEC, Vocational Education Centra, ki jeseni 2017 kot prvi v Sloveniji začenja z izvajanjem specializiranega višješolskega študijskega progama - »Računovodja«.

Je predavatelj, avtor strokovnih člankov ter priročnikov za marketing in podjetništvo. Priročnik »Kako narediti dober poslovni načrt« je  na vrhu lestvice na Applovi »I book store«. Svoje znanje z veseljem posreduje naprej. Predava in mentorira doma in v tujini. Doslej je predaval praktično v vseh državah EU in tudi že v Aziji.

Delavnica je namenjena:

  • podjetnikom v malih in srednjih podjetjih ter potencialnim podjetnikom,
  • nosilcem obrtne dejavnosti.

Udeležba na informativno - promocijski in tematski delavnici je brezplačna.

Prijave in dodatne informacije:Prijave so obvezne. Vašo prijavo pričakujejo do petka, 31. marca 2017, na Razvojni agenciji Sora d.o.o., na telefonski številki: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-naslovu: info@ra-sora.si.

Informativno - promocijska in tematska delavnica je brezplačna in je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Informativno - promocijska in tematska delavnica se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM v letu 2016 in 2017 »VEM 2016 in 2017«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj