Strokovna delegacija in B2B srečanja (Milano, Italija)

Strokovna delegacija in B2B srečanja (Milano, Italija)

28. 02. 2017

Datum: 4. - 5. april 2017

Kraj: Milano, Italija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija organizira drugo razstavo Slovenia Design Showroom Milano 2017 (showroom), z nazivom: »Oblikovanje kot (z) možnost spremembe: Vrhunci slovenskega oblikovanja v lesu«. Razstava bo potekala v času Pohištvenega sejma v Milanu (Salone del Mobile Milan 2017) in sicer med 3. in 9. aprilom 2017, v galerijskem prostoru Il Centro Culturale e la Galleria San Fedele, Piazza San Fedele, 4, Milano, Italija.

Razstava Slovenia Design Showroom Milano 2017 je namenjena krepitvi prepoznavnosti slovenskega industrijskega oblikovanja in arhitekture v lesu ter lesarskih inovativnih izdelkov na mednarodnih trgih, hkrati odpira vrata novim poslovnim kontaktom slovenskih lesarskih podjetij in tako omogoča doseganje višje prodajne cene. Razstava Slovenia Design Showroom Milano 2017 je oblika promocije slovenskega gospodarstva, s ciljem pospešene promocije in podpore izvoznim aktivnostim.

Finančna sredstva za izvedbo aktivnosti promocijske razstave zagotavljata javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije (MGRT). Aktivnosti promocijske razstave in spremljajočih poslovnih dogodkov koordinirata Lesarski grozd in Center za mednarodno poslovanje na GZS.

Slovenska podjetja in podjetnike s področja lesno-predelovalne in pohištvene industrije vabimo k udeležbi v poslovni delegaciji, ki bo med 4. in 5. aprilom 2017 izvedena v okviru promocijske razstave Slovenia Design Showroom Milano 2017.

S ciljem dobre priprave na poslovno delegacijo in boljšega poznavanja zahtev italijanskega trga bo v torek, 14. marca 2017, ob 8.30 organiziran pripravljalni seminar - dvorana F, medetaža, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana (obvezna prijava na: lesarstvo@gzs.si).

V času enotedenske razstave Slovenia Design Showroom Milano 2017 bo potekala poslovna delegacija, v okviru katere se bomo udeležili otvoritve razstave, obiskali sejem Salone del Mobile in iskali poslovne priložnosti za prodajo ali skupno proizvodnjo ter druge oblike sodelovanja s trgovskimi agenti, arhitekti, oblikovalci, italijanskimi podjetji in trgovinami.

Delegacija je namenjena slovenskim podjetjem, ki proizvajajo izdelke namenjene opremi stanovanjskih ali poslovnih prostorov, proizvajalcem lesenih hiš, podizvajalcem v pohištveni industriji.

Prijavite se lahko najkasneje do ponedeljka, 13. marca 2017, do 12. ure.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj