Brezplačna informativno - promocijska in tematska delavnica - »Obvladovanje stroškov v podjetju - podjetniško in računovodsko razumevanje stroškov«, Škofja Loka

Brezplačna informativno - promocijska in tematska delavnica - »Obvladovanje stroškov v podjetju - podjetniško in računovodsko razumevanje stroškov«, Škofja Loka

21. 02. 2017

Datum: 14. marec 2017, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka

Obvladovanje stroškov v podjetju je ena od zelo pomembnih veščin, ki vpliva na uspešnost in učinkovitost poslovanja podjetja. Delovni procesi v podjetju niso vedno optimalni, problemi pa postanejo pereči, ko se podjetniki soočajo tako z likvidnostnimi težavami kot tudi z vse večjimi stroški poslovanja.

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas vabi na brezplačno informativno - promocijsko in tematsko delavnico z naslovom: »Obvladovanje stroškov v podjetju - podjetniško in računovodsko razumevanje stroškov« (ponovitev uspešne delavnice), ki bo potekala v torek, 14. marca 2017, od 17.00 do 18.30 ure v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka.

Vsebina delavnice:

  • Razlike med izdatki, stroški in odhodki
  • Kateri stroški so odvisni od obsega našega poslovanja in kateri ne, oziroma kako povečanje prodaje vpliva na vaše stroške?
  • Katere stroške upoštevamo pri ugotavljanju lastne cene proizvoda ali storitve in zakaj je to pomembno?
  • Kako lahko s konkretnimi ukrepi vplivamo na znižanje stroškov v podjetju?
  • Obvladovanje zalog, plačilni roki kupcev in dobaviteljev - vpliv na likvidnost podjetja

O predavateljici: Nataša Pustotnik je magistrica znanosti na področju podjetništva, univerzitetna diplomirana ekonomistka, certificirana poslovodna računovodkinja in podjetniška svetovalka. Zaposlena je kot direktorica svetovalnega podjetja Palma in drugi d.n.o., v okviru katerega izvaja tudi računovodske storitve za podjetnike, podjetja, društva in zasebne zavode. Pri svojem delu se srečuje tudi s podjetniki, ki potrebujejo svetovanje pri zagonu svoje dejavnosti in v fazi rasti svojega podjetja. Predava teme s področja stroškovnega in poslovodnega računovodstva na Visoki šoli za računovodstvo, predmet Računovodstvo za podjetnike na Gea College - Fakulteti za podjetništvo, na višji šoli pa poleg ostalega tudi predmet Analiza bilanc z revizijo. Piše tudi znanstvene članke za revijo Poslovodno računovodstvo in strokovne prispevke za konference, ki jih organizira Inštitut za poslovodno računovodstvo (Konferenca o notranjem poročanju, Konferenca o analizi poslovanja).

Delavnica je namenjena malim in srednjim podjetjem ter potencialnim podjetnikom.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave in dodatne informacije: Prijave so obvezne. Vašo prijavo pričakujejo do četrtka, 9. marca  2017 na Razvojni agenciji Sora d.o.o. na telefonski številki: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-naslovu info@ra-sora.si.

Informativno - promocijska in tematska delavnica je brezplačna in je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Informativno - promocijska in tematska delavnica se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM v letu 2016 in 2017 »VEM 2016 in 2017«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj