Brezplačno predavanje in razprava - »Coaching za vodje in kadrovske delavce«, Maribor

Brezplačno predavanje in razprava - »Coaching za vodje in kadrovske delavce«, Maribor

14. 02. 2017

Datum: 23. februar 2017, ob 14.00 uri

Kraj: v prostorih Andragoškega zavoda Maribor - Ljudska univerza (učilnica 201), Maistrova ulica 5, Maribor

Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice in Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza vas vabita na brezplačno predavanje in razpravo - »Coaching za vodje in kadrovske delavce«, ki bo v četrtek, 23. februarja 2017, ob 14.00 uri v prostorih Andragoškega zavoda Maribor - Ljudska univerza (učilnica 201), Maistrova ulica 5, Maribor.

Spoznali boste:

  • Kaj je coaching in v čem se razlikuje od drugih metod svetovanja?
  • Zakaj se vodje običajno odločijo za coaching?
  • Kako poteka coaching?
  • Kakšne so koristi coachinga in kaj lahko pričakujemo?
  • Predstavitev coaching orodja in vaja za analizo stanja ter postavitev razvojnih ciljev.

Vodja je lahko odličen strokovnjak na svojem področju. To pa še ne pomeni, da je tudi odličen vodja. Če to je, pa lahko postane samo še boljši.

Vodstvenih veščin se nenehno učimo. Coaching nam je pri tem v izjemno pomoč, saj olajša in pospeši sam proces. Pomaga nam videti slepe pege - naša prepričanja in vzorce vedenja, ki se jih ne zavedamo. Običajno so razlog, zakaj ne pridemo do boljših rezultatov. Ko jih ozavestimo, dobimo priložnost za drugačne izbire in spremembo vedenja.

Coachingpomaga vodjem najti odgovore, ki jih iščejo, in pomaga jim tudi pri strateškem načrtovanju projektov ter pri razumevanju in vodenju ljudi. Dviguje njihov potencial in poveča njihovo učinkovitost. Posledično se vzpostavi večja harmonija v celotnem timu in tako se dvigne produktivnost cele ekipe.

Kakršen vodja, takšen tim… ko napreduje vodja, napreduje tim.

Predavateljica: Mag. Saška Klemenčič, univ. dipl. ped., NLP mojster praktik in NLP coach. Že več kot 15 let uspešno izvaja delavnice in že 12 let izvaja tudi coachinge. Coachala je vrhunske športnike kot je Andrej Škufca, vodje prodaje, direktorje in druge. Je tudi predavateljica za komunikacijske veščine na Upravni akademiji Ministrstva za javno upravo.

Specializirana je za selfmanagement, prodajno naravnanost, komunikacijo in reševanje konfliktov. Razvila je svoj program in metodo Trening učinkovitosti (v prodaji, vodenju). Njen zadnji rezultat je s podjetjem ZS svetovanje, kjer je v dveh poletnih mesecih 80% zastopnikov dvignilo svoje prodajne rezultate za 20%-30%. Tretji mesec so dosegli prodajni rekord podjetja. V petih mesecih pa so povečali prodajo za 87%. Več o njej si lahko preberete na http://www.saskaklemencic.com/. Tam najdete tudi mnenja strank.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Če se dogodka ne morete udeležiti, prepustite rezervirano mesto svojemu sodelavcu ali znancu, ki ga tema zanima.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj