Poslovno srečanje avstrijskih in slovenskih kovinarjev, Maribor

Poslovno srečanje avstrijskih in slovenskih kovinarjev, Maribor

22. 11. 2016

Datum: 24. november 2016, ob 10.30 uri

Kraj: Hotel City Maribor

ADVANTAGE AUSTRIA Ljubljana v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije organizira tradicionalno poslovno srečanje avstrijskih in slovenskih podjetij s področja kovinsko predelovalne industrije, ki bo potekalo 24. novembra 2016, ob 10.30 uri v hotelu City Maribor.

Preberite si zanimivo ponudbo trenutno prijavljenih avstrijskih podjetij:

  • Bertsch Energy GmbH & Co KG je podjetje, ki gradi proizvodne obrate in elektrarne, zato išče dobavitelje, ki razpolagajo z EN ISO 9001 ter EN 1090 certifikatom za varjenje proizvodov po njihovih načrtih.
  • Condor High Tech Parts je podjetje, ki išče dobavitelje za izdelavo delov po načrtih s CNC, oblikovanje pločevine, izdelovanje livarskih izdelkov ter za montaže.
  • CT Engineering GmbH ponuja celovite rešitve za tehnične dele oziroma elemente v pogonski in avtomobilski industriji, kot tudi rešitve v strojegradnji. Za izvedbo svojih projektov v avtomobilski, letalski, medicinski in železniški panogi ter gradnji proizvodnih obratov išče dobavitelje.
  • Hirsch Maschinenbau GmbH je podjetje, ki izdeluje orodja za predelovanje EPS in EPP v želene oblike. Podjetje išče dobavitelja, ki imajo možnost varjenja delov in CNC obdelave, ter izkušnje z izdelovanjem nerjavečih kotlov ali s premazovanjem kovinskih delov z ognjem (»Flammspritzen«).
  • KMC GmbH optimizira nabavne verige svojih kupcev, zato išče dobavitelje oziroma kooperante iz kovinskopredelovalne industrije. Iščejo dobavitelje s področja proizvodnje kovinskega pohištva (mize, mizni okvirji, barski stoli), ki razpolagajo z železokrivnico in lakirnico, dobavitelje brizganih plastičnih delov in montažo le-teh ter izdelovalce majhnih delov iz zlitine berilija in bakra.
  • Logicdata Electronic & Software Entwicklungs GmbH razvija mehanične sistemske rešitve z motornim krmiljenjem za nastavljivo pohištvo za dom in pisarno. Podjetje išče dobavitelje s področja krivljenja pločevine (štancanje, krivljenje, globoki vlek). Nosilni elementi so sestavljeni iz cca. 20 kovinskih elementov, zato mora biti dobavitelj pripravljen na izdelavo velikih serij. Hkrati pa podjetje išče tudi dobavitelje za oblazinjenje, prevlačenje ter šivanje.
  • MCE GmbH je TIE ONE dobavitelj za celotne projekte, za končno montažo in transport delov za letalsko in raketno industrijo, torej za podjetji Airbus in Airbus Safran Longers. Drugo poslovno področje je še izvedba projektov radioteleskopov in vetrovnikov. Podjetje išče dobavitelje, ki varijo (EN 1090 certifikat) in potem obdelajo dele (St52 S 355 in aluminij) s CNC stroji, ki imajo inženiring z izkušnjami v letalski in raketni industriji, eventualno CATIA V5. Prav tako išče proizvajalce kontejnerjev za letalske in raketne dele – dimenzij 7x8x20m ter proizvajalce z izkušnjami v proizvodni »Jigs&Tools« za letalsko in raketno industrijo.
  • mpsteel e.U. projektira in izdeluje jeklene konstrukcije in za to področje išče kooperacijske partnerje s certifikatom EN 1090 EXC 3, za gradnjo odrov, podestov, industrijskih ograj, pločevinastih jaškov ter komponent za tekoče trakove.
  • Peter Ofner GmbH išče stik s podjetji vseh velikosti, ki delujejo na področju kovinske industrije, izdelave ohišij in stikalnih omar, obdelave pločevine, gradnje železnic in tunelov.

Vse kar potrebujete je, da investirate svoj čas in spoznate nove potencialne partnerje v neposrednih B2B pogovorih!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj