Seminar – »Doing Business in Romania«

Seminar – »Doing Business in Romania«

31. 08. 2010

Datum: 14. september 2010, ob 14.30 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), dvorana C

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z »Društvom slovensko-romunskega sodelovanja« organizira poslovno - izobraževalni dogodek in mreženje - »Doing Business in Romania«.

Dogodek je prvi v vrsti napovedanih bilateralnih meddržavnih gospodarskih srečanj med Slovenijo in Romunijo. Ta se bodo nadaljevala z oktobrskim zasedanjem mešane komisije za gospodarsko sodelovanje med Republiko Slovenijo in Republiko Romunijo; z obiskom ministra Žbogarja v Romuniji ter obiskom romunskega predsednika z gospodarsko delegacijo v Sloveniji.

Program

Seminar - »Doing Business in Romania« bo potekal 14. septembra 2010, ob 14.30 uri na GZS (v dvorani C).

Vabimo vas, da se dogodka udeležite, se seznanite z možnostmi poslovanja v Romuniji, navežete nove poslovne stike in prispevate k oblikovanju stališč in poudarkov v luči napovedanih meddržavnih gospodarskih srečanj.

Prijave: Rok za prijavo je 13.9.2010, do 12.00 ure. Prijavnico najdete na spletnem naslovu: www.gzs.si/slo/storitve/51105.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Matej Rogelj, Tel: (01) 5898 159, E-naslov: matej.rogelj@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj