11. Slovenski forum inovacij - program za ŠTUDENTE, Ljubljana

11. Slovenski forum inovacij - program za ŠTUDENTE, Ljubljana

13. 09. 2016

Datum: 20. in 21. september 2016

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

VSE JE LAHKO IZZIV

Študentje, že razmišljate o svoji poslovni in karierni poti? Poznate poslovne modele, ste pripravljeni reševati izzive in imate dovolj strasti za podjetništvo?

Javna agencija SPIRIT Slovenija letos že enajstič prireja Slovenski forum inovacij. Ker želimo študente vzpodbujati pri reševanju izzivov in vas naučiti, kako se lotiti poslovne poti, smo posebej za vas v sredo, 21. septembra 2016, pripravili brezplačno interaktivno delavnico. Med 12.15 in 13. uro se boste podučili o treh konceptih, ki jih morate razumeti, če želite ustvariti svojo poslovno pot. Od predavatelja Jose Antonia Moralesa boste na delavnici »Three tools to build your path for business success« izvedeli o času, namenu in mislih, povezanih s podjetništvom.

Poleg delavnice pa se študentje lahko udeležite tudi okrogle mize o uspešnih mladih inovativnih podjetnikih, ki pravijo, da je podjetništvo svoboda, poslušate predavanje Urše Žorž o povezavi strasti z inovacijami, razbijate stereotipe o podjetništvu skupaj z Improškami in izdelate svoj osebni poslovni model. Vabljeni ste tudi na razstavo 40 slovenskih najboljših inovacij.

Celoten program si lahko ogledate tukaj: www.foruminovacij.si/sfi/program.

Vse je izziv, tudi kreativnost, timsko delo, podjetništvo in inovativnost, zato vas spodbujamo pri razvoju pravih veščin. Delavnica je, tako kot vstop na 11. Slovenski forum inovacij, brezplačna. Na delavnice se je potrebno predhodno prijaviti preko spletne strani: https://goo.gl/forms/EUwmTEIijxKh8Z9I2

Se vidimo v sredo, 21. septembra 2016, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj