9. mednarodna konferenca o prenosu tehnologij in Dan inovativnosti 2016, Brdo pri Kranju

9. mednarodna konferenca o prenosu tehnologij in Dan inovativnosti 2016, Brdo pri Kranju

28. 06. 2016

Datum: 21. september 2016

Kraj: Kongresni center Brdo, Brdo pri Kranju

Institut »Jožef Stefan« in Gospodarska zbornica Slovenije v sredo, 21. septembra 2016 organizirata 9. mednarodno konferenca o prenosu tehnologij in Dan inovativnosti 2016 v Kongresnem centru Brdo, na Brdu pri Kranju.

Glavni cilj konference je povečati zavedanje in izmenjavo znanj in izkušenj o procesih prenosa tehnologij in inovacij v gospodarsko izrabo ter njihovi nujnosti.

V okviru Konference bodo organizirani vnaprej dogovorjeni R2B (Research-to-Business) sestanki, v okviru katerih se bodo najbolj inovativna podjetja Slovenije in raziskovalci javno raziskovalnih organizacij lahko pogovorili o razvojno-tehnoloških rešitvah, inventivnih projektih ter o komercialno zanimivih tehnologijah in s tem vzpostavili temelje za bodoča razvojna sodelovanja in poslovne sinergije. Na sestanke se lahko prijavite prek: http://tehnologije.ijs.si/9ittc/.

Na konferenci bodo podelili tudi nagrado za inovacijo z največjim gospodarskim potencialom iz javno raziskovalnih organizacij Slovenije. Nagrada po izboru predstavnikov tveganega kapitala je letos razpisana v skupni višini 2.000 EUR. Za več informacij o postopku prijave lahko pišete na e-naslov: tehnologije@ijs.si.

V okviru Dneva inovativnosti 2016 bodo podeljene nagrade za najboljšo inovacijo 2016 iz gospodarstva.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj