Poslovno sodelovanje - 24. 5. 2016

Poslovno sodelovanje - 24. 5. 2016

23. 05. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-31

Britansko podjetje je razvilo premično zaščitno pokrivalo za kolo. Omogoča boljšo zaščito pred vremenskimi neprilikami kot preproste prevleke. Ima tudi okvir, s katerim se pokrivalo pritrdi na steno in zloži ob steno, kadar ga ne potrebujete. Narejeno je iz jekla/aluminija in vodotesnega materiala ter tako nudi varnost in zaščito pred vremenom. Podjetje išče proizvajalce, ki bi po možnosti delali vse naslednje: krivljenje in varjenje cevi, rezanje in šivanje pregrinjal ter pakiranje.

EEN-maj-32

Francosko podjetje, ki oblikuje in preko spleta prodaja oblačila lastne blagovne znamke za ženske, išče dobavitelje naravnih materialov oz. tekstila iz JV Evrope: bombaža, svile, čipke, šifona/muslina in krepa, in umetnih materialov: viskoze in poliestra. Podjetje ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma oz. sporazuma o storitvah.

EEN-maj-33

Francosko modno podjetje z lastno blagovno znamko, ki po spletu prodaja svoja oblačila za ženske, išče dobavitelje fine čipke, čipkastih trakov, okraskov, naborkov ipd. iz Vzhodne Evrope. Ponuja sklenitev podizvajalskega ali proizvodnega sporazuma.

EEN-maj-34

Srbsko podjetje proizvaja sušeno sadje ter sadna in čokoladna polnila in išče proizvajalce ali dobavitelje organsko in neorgansko pridelanega hitro zamrznjegega sadja (višnje, marelice, slive, jagode, maline ipd.), ki je primerno za predelavo v sadna polnila. Podjetje ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma.

EEN-maj-35

Dansko trgovsko podjetje prodaja izdelke za gospodinjstvo višjega cenovnega razreda. Izdelki so izdelani skandinavskem slogu (preproste, čiste linije). V Evropi iščejo podjetje za proizvodnjo posodic za sol in poper iz svetlega in temnega lesa, s katerim bi sklenili proizvodni sporazum.

EEN-maj-36

Litovsko podjetje izdeluje dimnike in kovinske komponente in išče dobavitelje jekla. Dobavitelji morajo imeti potrebne certifikate, na primer ISO 9001:2008, oznake CE, izjavo o skladnosti. S partnerjem bi podjetje sklenilo proizvodni sporazum.

EEN-maj-37

Portugalsko podjetje ponuja storitve na področju okolja ter prodaja različne rešitve in opremo za obdelavo trdnih odpadkov. Želi se povezati s proizvajalci zanesljivih in inovativnih strojev in opreme s tega področja, in njihove izdelke predstaviti in prodajati na portugalskem trgu. S partnerji bi sklenilo sporazum o prodajnih storitvah ali distribuciji.

EEN-maj-38

Ciprsko podjetje z glavno dejavnostjo izvoza prehrambenih izdelkov (zamrznjeno meso, ribe) in drugih dobrin, išče evropske proizvajalce / dobavitelje / klavnice, ki želijo prodajati goveje, svinjsko, piščančje in puranje meso, in ponuja storitve prodaje ali distribucije na drugih trgih.

EEN-maj-39

Litovsko podjetje, ki več kot 20 let deluje v industriji pohištva, ponuja posredniške storitve dobaviteljem materialov za pohištvo (iverka, furnir, visokotlačni laminati, mediapan, delovne površine iz kamna in iverke, pohištveno okovje in dodatki itd.) s sklenitvijo sporazuma o distribuciji. Partner priskrbi izdelane materiale, varno pakiranje in transport.

EEN-maj-40

Poznano dansko podjetje prodaja široko izbiro izdelkov za gospodinjstvo, kjer sta v središču pozornosti oblika in uporabnost. Podjetje išče proizvajalca za izdelavo izdelkov za njegovo kolekcijo, in sicer pribor za žar iz nerjavečega jekla, med drugim vilice, klešče in spatule, ter svečnike iz medenine in železa. Ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma.

EEN-maj-41

Nemška prodajna agencija ima veliko izkušenj na področju prodaje embalaže in dobro pozna nemški, avstrijski trg in trg držav Beneluxa. Agencija išče proizvajalce embalaže, ki bi želeli skleniti sporazum o prodajnih storitvah. Poleg tega lahko agencija izvaja tudi marketinške aktivnosti.

EEN-maj-42

Romunski proizvajalec električne opreme (nizko- in srednjenapetostnih stikalnih blokov, pretvornikov, stikal, omrežnih stikal, centralnih stikalnih modulov, delov iz jekla) ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma proizvajalcem ali dobaviteljem električnih komponent za nizko- in srednjenapetostne sete.

EEN-maj-43

Uveljavljeni britanski distributer, ki se ukvarja s talnimi oblogami, želi razširiti svojo ponudbo in išče dobavitelje talnih oblog iz naravnega in umetnega materiala in dodatkov za talne obloge. Možni partnerji so izdelovalci tekstilnih in lesenih talnih oblog, preprog, proizvajalci lepil in drugih pripomočkov in dodatkov. Z njimi bi podjetje sklenilo sporazum o distribuciji.

EEN-maj-44

Madžarski proizvajalec praktičnih oblačil in spodnjega perila, delovnih oblačil in oblačil za prosti čas deluje po okolju prijaznih načelih. Podjetje išče dobavitelje in proizvajalce različnih tekstilnih materialov.

EEN-maj-45

Britansko podjetje je razvilo in patentiralo kolekcijo pisemskih ovojnic in škatel za pošiljanje paketov po pošti ki ščitijo pošiljko pred uničenjem z ognjem, vročino ali vodo in pred krajo. Podjetje išče podjetja s certifikatom 9001, ki bi izdelovala kovinske omarice, ovojnice in komponente. S partnerjem bi sklenili proizvodni sporazum.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj