Sredina GZS mreženja: Francosko govoreče države, Ljubljana

Sredina GZS mreženja: Francosko govoreče države, Ljubljana

03. 05. 2016

Datum: 11. maj 2016, od 12. do 17. ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana E, medetaža), Dimičeva 13, Ljubljana

Vabljeni na Sredino GZS mreženje, 11. maja 2016, ki ga organizira Center za mednarodno poslovanje pri GZS tokrat s fokusom na FRANCOSKO GOVOREČIH DRŽAVAH. Želite poslovati s Francijo, Nizozemsko, Belgijo, Luksemburgom ali s katero izmed afriških držav, kjer prevladuje francosko govoreča skupnost? Sedaj je priložnost, da pridobite podrobnejše informacije ter kontakte.

Povabili so 9 strokovnjakov in poslovnežev, ki vam lahko posredujejo informacije, ki jih potrebujete za nemoteno mednarodno poslovanje. Mreženje je tudi odlična priložnost, da se individualno srečate s strokovnjaki in izbranimi poslovneži brez formalizmov, brez govornikov, samo pogovori ena na ena.

Kdo vse bo prisoten ter s kom se lahko srečate na dan dogodka si lahko ogledate v priponki.

Vaši sogovorniki prihajajo iz 9 različnih podjetij in organizacij. Vsem je skupno, da imajo znanje, izkušnje in dodano vrednost na trgih francosko govorečih držav.

Prijave: Prijavite se lahko preko spletne prijavnice. Prijave za posameznega sogovornika sprejemajo do zapolnitve urnika, saj so sestanki časovno omejeni. Rok za prijavo je do petka, 6. maja 2016, do 12. ure.

Udeležba na mreženju je brezplačna.

Dodatne informacije:Anja Ilić, Tel: (01) 5898 473, e-pošta: anja.ilic@gzs.si.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj