Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

22. 04. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-40

Poljsko podjetje, ki oblikuje in proizvaja prezračevalne nape, išče distributerje in ponuja proizvodne storitve kot podizvajalec. Podjetje ima 27 let izkušenj v proizvodnji kakovostnih kuhinjskih nap iz nerjavečega jekla.

EEN-apr-41

Poljsko podjetje, specializirano na področju proizvodnje in trgovine s folijo za embalažo, išče distributerje za svoje izdelke.

EEN-apr-42

Francosko podjetje, specializirano na področju pridobivanja natančnih vremenskih informacij, ponuja tehnično pomoč pri meteoroloških projektih. Z vključevanjem večih virov podatkov in tehnologij, vključno z X-band radarjem, podjetje zagotavlja podrobne informacije na širših območjih (1.500 km2), z veliko prostorsko in časovno ločljivostjo (z resolucijo 150 do 300 metrov). Naprava je zelo uporabna zaradi natančnosti, ki je potrebna za upravljanje v kmetijstvu ali v industrijskih območjih.

EEN-apr-43

Nizozemsko podjetje, ki trguje z ekološko pridelano hrano in prehrano za posebne zdravstvene namene, je eno od največjih v državah Beneluksa in ima svoje lastne blagovne znamke. Podjetje išče distributerje ali trgovske zastopnike za ekološke prehrambene izdelke in prehrano za posebne zdravstvene namene.

EEN-apr-44

Špansko podjetje, proizvajalec ribjih konzerv in konzervirane hrane (inčunov, sardin, slanih inčunov, nabodal z vloženo hrano in belih inčunov) išče distributerje z izkušnjami na tem področju v Evropski uniji in drugih državah. Iščejo sodelovanje s trgovci na debelo za ribje proizvode. Zainteresirani so tudi za sodelovanje v Horeca kanalu.

EEN-apr-45

Poljsko IT podjetje je specializirano pri zbiranju in analiziranju velike količine podatkov. Eden izmed njihovih najuspešnejših produktov je rešitev, ki zagotavlja informacije trgovinam na drobno o nakupovalnih navadah strank (spletno prodaja in prodaja od vrat do vrat nista vključeni). Podjetje išče partnerje, ki so pripravljeni za sodelovanje s skupnim vlaganjem.

EEN-apr-46

 

Belgijsko podjetje je specializirano za oblikovanje in izdelavo kuhinjskih pripomočkov, ki se prodajajo pod lastno blagovno znamko. Podjetje išče distributerje s poznavanjem trga za trženje njihovih izdelkov.

EEN-apr-47

Romunsko podjetje, ki je specializirano za izdelavo embalaže išče distributerje.

EEN-apr-48

Podjetje iz južne Italije ponuja veliko različnih oblik testenin. Njeni vodilni izdelki so testenine značilne za regijo Kalabrija. Podjetje prodaja svoje izdelke v glavnem na italijanskem trgu, vendar ima majhne tržne deleže tudi v drugih državah. Podjetje išče distributerje in trgovske zastopnike za svoje izdelke.

EEN-apr-49

Nemško podjetje je zasnovalo inovativno fitnes napravo in išče proizvajalce in dobavitelje jeklenih in aluminijastih komponent za fitnes napravo. Podjetje išče sodelovanje v obliki sporazumov za proizvodnjo ali pogodb s podizvajalci.

EEN-apr-50

Poljsko podjetje se ukvarja z izgradnjo vseh vrst sanitarnih napeljav, izkopavajo vrtine in vlagajo v sektor obnovljive energije (sončni kolektorji, toplotne črpalke, fotovoltaika), kot tudi sanitarno industrijo. Podjetje ponuja svoje storitve kot podizvajalec.

EEN-apr-51

Uveljavljeno britansko podjetje, ki se ukvarja s proizvodi za urejanje in nego las, išče distributerje za novo uspešno kolekcijo, ki sestoji iz 100% naravnih, ekoloških, profesionalnih izdelkov za nego las.

EEN-apr-52

Poljski proizvajalec palet in ostalih elementov (blokov in plošč) išče distributerje svojih izdelkov v tujini. Podjetje proizvaja različne lesene palete.

EEN-apr-53

Romunsko podjetje je specializirano za popravilo in vzdrževanje dvigal in električnih naprav. Podjetje išče proizvajalce posameznih delov za interfone s sklenitvijo sporazuma za proizvodnjo.

EEN-apr-54

Majhno dansko podjetje išče distributerje za dobavo okolju prijaznih izdelkov za otroke za zakup na njihovi spletni trgovini. Iščejo izdelke, ki jih potrebujejo otroci v prvih letih, kot so npr. otroški vozički, avto-sedeži, igrače, posteljice, prenosni otroški ležalniki in elektronske varuške.

EEN-apr-55

Izumitelj iz Romunije ponuja sistem za oblikovanje in izdelavo posebnih čevljev za ljudi z gibalnimi omejitvami. Izumitelj želi skleniti dogovor s trgovskim podjetjem za distribucijo sistema v tujini.

EEN-apr-56

Perujski proizvajalec organskega in neorganskega Pima bombaža (ali " ELS - bombaža z zelo dolgimi vlakni") za izdelavo oblačil za novorojenčke in otroke do treh let starosti, išče distributerje v Evropi.

EEN-apr-57

Nizozemsko družinsko podjetje s strokovnim znanjem in izkušnjami na področju konzerviranih živil, slaščic, pijač, gospodinjskih in toaletnih potrebščin, išče distributerje in trgovske zastopnike v več evropskih državah.

EEN-apr-58

Grško podjetje, ki se ukvarja z vinarstvom in je dejavno na področju vinskega turizma, išče sodelovanje s potovalnimi agencijami, specializiranimi za ekoturizem, z namenom promoviranja izdelkov in storitev. Podjetje ponuja razne storitve kot npr. degustacije vin, oglede, festivale, poroke itd. Idealni partnerji so potovalne agencije, ki bi s sklenitvijo sporazumov o storitvah promovirale storitve grškega podjetja svojim strankam.

EEN-apr-59

Špansko podjetje, specializirano na področju kemične in petrokemične industrije, je razvilo spletni eko-inovativni sistem za spremljanje uhajanja ogljikovodika v vrtinah s presekom 2,5 cm naprej. Sistem je brezžičen in certificiran, enostaven za uporabo, namestitev pa traja le 10 minut. Baterije delujejo brez vzdrževanja več kot 7 let. Podjetje išče distributerje, trgovske zastopnike in ponuja licenčno pogodbo za svoj izdelek, ter išče partnerje za evropske projekte.

EEN-apr-60

Romunsko družinsko podjetje, specializirano za ročno izdelane kozmetične izdelke, z izključno naravnimi sestavinami, želi razširiti svoj trg v državah EU.

EEN-apr-61

Portugalsko podjetje v zagonu, ki se ukvarja z raziskavami, razvojem in uvajanjem novih lekarniških storitev in izdelkov, išče partnerje v tujini. Zainteresirani so za sporazume o skupnih vlaganjih.

EEN-apr-62

Turško podjetje, specializirano za strojno obdelavo, ponuja svoje proizvodne in inženirske storitve. Podjetje je dejavno predvsem na področju mehanizacije in na avtomobilskem in obrambnem področju. Podjetje ponuja izdelavo kovinskih delov kot podizvajalec ali sodelovanje s sporazumom o proizvodnji.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj