31. Startup Cafe: »Kako najti pravega investitorja?« - zgodba podjetja GoOpti, Ljubljana

31. Startup Cafe: »Kako najti pravega investitorja?« - zgodba podjetja GoOpti, Ljubljana

02. 02. 2016

Datum: 3. februar 2016, ob 8.00 uri zjutraj

Kraj: v ABC Hubu pod Emporiumom, BTC, Ljubljana

Tokratni dogodek poteka v okviru vseevropskega tedna podjetništva Startup Europe Week in v sodelovanju z ABC pospeševalnikom. Zato bo dogodek izjemoma v ABC Hubu pod Emporiumom na Letališki 3 v BTC Cityju v Ljubljani.

GoOpti je prvi slovenski startup nove generacije, ki je uspel pridobiti »grow« investicijo za širjenje v regiji. Vendar pot do denarja ni bila lahka, lastniki so več let iskali pravega partnerja z denarjem. Zato so ekipo Gooptija povabili na naslednji Startup Cafe, ki bo potekal 3. februarja 2016, ob 8.00 zjutraj v ABC Hubu v BTC Cityju.

Odgovorili bodo na naslednje vprašanja:

  • Zakaj so tako dolgo iskali pravega investitorja?
  • Kako so ga na koncu našli?
  • Kako bodo rasli v naslednjih letih?
  • Kakšen kader iščejo?

Po moderiranem pogovoru bo ob približno 8.50 sledilo hitro mreženje z Bisnode, zato ne pozabite na vizitke. Prijave niso nujne, so pa zaželene. Prijavite se lahko tukaj.

Ob 9.15 pa si oglejte še 90 sekundne predstavitve startup podjetij pred komisijo investitorjev.

Hkrati pa na dogodek vabijo startupe, ki bi se želeli z 90-sekundnim pitchem predstaviti pred žirijo ABC pospeševalnika. Startupi lahko pridobite odlično povratno informacijo o vašem produktu/storitvi, hkrati pa bo nastop štel kot predselekcijski postopek ekip za pravkar objavljeni novi program ABC pospeševalnika Commercial Tech! Bodite eden izmed prvih, ki so bodo zagotovili mesto v ABC pospeševalniku in se prijavite tukaj.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj