Predstavitev projekta "Slovensko središče" na Poljskem 2016, Ljubljana

Predstavitev projekta "Slovensko središče" na Poljskem 2016, Ljubljana

03. 11. 2015

Datum: 11. november 2015, od 16.30 do 18.00 ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (Poslovna oaza / 7. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Na evropskem rokometnem prvenstvu na Poljskem, ki bo potekalo v drugi polovici prihodnjega leta, bo imela Slovenija eno pomembnejših vlog in priložnosti. S tem ne mislimo samo na športni vidik, ampak tudi na poslovni vidik, ki smo ga kot država izjemnih priložnosti in uspešnih poslovnih subjektov, vsekakor zmožni učinkovito in uspešno izpolniti.

Vabljeni na predstavitev projekta »Slovensko središče - I feel Slovenia«, ki bo v sredo, 11. novembra 2015, ob 16.30 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza / 7. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

V okviru predstavitve projekta bodo predstavljene možnosti in aktivnosti, ki jih bodo lahko slovenska podjetja uporabila in izkoristila v okviru Evropskega rokometnega prvenstva.

Prijave in dodatne informacije: Prosijo vas, da vašo udeležbo potrdite po elektronski pošti na naslov: office@rokometna-zveza.si, kjer lahko dobite tudi vse dodatne informacije.

Pri organizaciji Slovenskega središča na Poljskem sodelujejo Rokometna zveza Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za zunanje zadeve, Gospodarska zbornica Slovenije, SPIRIT Slovenija, Slovenska turistična organizacija in Vseslovensko združenje malih delničarjev. Častni pokrovitelj Slovenskega središča - I feel Slovenia na Poljskem je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj