Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

27. 10. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-okt-33

Francosko podjetje že 25 let ponuja standardne dvokomponentne ali posebne dozirne stroje. Podjetje želi izboljšati in povečati svojo ponudbo za francoski trg z vrsto zanesljivih in inovativnih izdelkov, ki se uporabljajo za postopke lepljenja, kompozitne infuzije in nanosa tekoče smole in išče nove industrijske partnerje za distribucijo svojih izdelkov na francoskem trgu.

EEN-okt-34

Romunski proizvajalec losjona za lase pri zdravljenju izpadanja in nege las, išče dobavitelja naftnega destilata, ki se uporablja v kozmetiki.

EEN-okt-35

Romunsko podjetje, dejavno na področju gojenja in prodaje sobnih rastlin, vsajenih pomladnih rož, okrasnih loncev itd., želi širiti svojo paleto izdelkov za distribucijo. Podjetje išče izdelke, ki dopolnjuje njegovo obstoječo ponudbo rastlin in želi priti v stik s tujimi proizvajalci cvetnih čebulic in sadik.

EEN-okt-36

Češko podjetje, specializirano za uvoz in distribucijo medicinskih materialov, naprav, opreme, pripomočkov, z dobrim znanjem o socialnem sektorju, ponuja distribucijske storitve v sektorju oskrba starejših.

EEN-okt-37

Poljsko računovodsko podjetje s svojim poznavanjem poljskega trga in zakonodaje, želi razširiti svojo dejavnost in postati distributer za zanimive izdelke na poljskem trgu, tako za poslovne kot tudi industrijske produkte. Podjetje išče mednarodne partnerje za sodelovanje na podlagi sporazuma o distribuciji.

EEN-okt-38

Angleško podjetje je razvilo vrsto športnih oblačil in išče proizvajalca športnih oblačil z izkušnjami z visoko kakovostnimi raztegljivimi tkaninami in lahko proizvaja večje količine.

EEN-okt-39

Italijanski distributer elektronskih izdelkov išče proizvajalce elektromehanskih in elektronskih sestavnih delov (stikala, jermeni, elektromagnetni interferenčni filtri, kompleti napajalnih kablov) za razširitev svojega kataloga izdelkov. Podjetje ponuja distribucijski sporazum.

EEN-okt-40

Litovsko podjetje je specializirano za proizvodnjo nagrobnih in sveč na prostem. Podjetje se ukvarja s prodajo svojih izdelkov v Litvi in v drugih evropskih državah ter  išče dobavitelja različnih repromaterialov za izdelavo sveč.

EEN-okt-41

Nizozemsko podjetje se ukvarja z motiviranjem otrok, da raziskujejo in razvijajo svoj talent z inovacijami. Razvili so hokejsko palico za 3-7 let stare otroke za lažje učenje osnovnih hokejskih tehnik. Podjetje želi razširiti svojo mednarodno dejavnost in išče distributerje in zastopnike z dobrimi stiki v športnih trgovinah na drobno, hokejskih klubih in šolah.

EEN-okt-42

Angleško podjetje, ki se ukvarja s prenosom tehnologij in razvojem poslovnega svetovanja z močnimi povezavami do velike kitajske skupine zdravstvenega varstva, farmacevtskih podjetij, investitorjev, regulativnih organov, centrov za klinične preskuse, ponuja podporne storitve za razvijalce novih medicinskih izdelkov in želi izkoristiti ogromne poslovne priložnosti znotraj kitajskih bolnišnic. Podjetje ponuja pogodbe o trgovskem zastopanju in sporazume o storitvah.

EEN-okt-43

Angleško farmacevtsko podjetje, ki je specializirano na področju generičnih zdravil za hišne živali, išče distributerje.

EEN-okt-44

Nemško podjetje z zdravstvenim strokovnim znanjem je specializirano za razvoj in proizvodnjo zdravstvenih iger za dojenčke in otroke. Igre so že na voljo v različnih jezikih. Podjetje išče partnerje za sodelovanje, ki jih zanima licenčna pogodba ali sporazum o distribuciji storitev.

EEN-okt-45

Nemško inženiring podjetje, specializirano za razvoj, projektiranje in gradnjo novih avtomobilskih konceptov za razsvetljavo, žaromete, zadnje luči, kazalnike in druge notranje luči, ponuja sporazum o zunanjem izvajanju storitev, storitveni sporazum ali sporazum o podizvajanju storitev.

EEN-okt-46

Nizozemsko podjetje ponuja inovativno obrambo pred poplavami, ki je nadomestna rešitev velikih in dragih peščenih vreč. Njihovo poplavno obrambo - mobilni jez - je mogoče hitro in enostavno namestiti. Jez se lahko uporablja za obrambo obsežnih projektov in je enostaven prenosni paket, ki naenkrat omogoča zaščito površin v dolžini petih metrov. Podjetje išče distributerje.

EEN-okt-47

Latvijski proizvajalec pletenin in oblikovalsko podjetje za prodajo oblačil v Nemčiji, išče dobavitelje/distributerje volne, bombaža in kašmirjeve preje.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj