Vikend podjetnosti za učitelje, profesorje in vodstva šol, Ljubljana

Vikend podjetnosti za učitelje, profesorje in vodstva šol, Ljubljana

13. 10. 2015

Datum:

Vsa mesta v vseh treh terminih so bila v kratkem času zapolnjena. Sedaj se lahko prijavite v »čakalno vrsto« v primeru morebitnih odjav kakšnega od že prijavljenih za delavnici v oktobru in novembru.

Svoj interes za sodelovanje na podobnem dogodku v naslednjem letu lahko izkažete tudi z vpisom v bazo in obvestili vas bomo o razpisanih terminih.

Kraj: Ljubljana, NLB - Center inovativnega podjetništva (zemljevid), Trg republike 2

Organizator: SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

ZAKAJ STARTUP VIKEND ZA UČITELJE?

Zato, ker družba potrebuje več podjetnosti, še posebej od mladih, ki bodo šele prišli na vse bolj zahteven trg.

Mladi imajo ideje in energijo, da ustvarjajo nove rešitve za nove čase. Potrebujejo pa znanja, informacije in prave veščine, kako te ideje s čim manj truda in čim hitreje realizirati v realnem svetu. Mlade lahko usposobimo le tako, da sami pridobimo nekaj teh znanj in izkušenj.

Namen udeležbe na startup vikendu za učitelje je pridobiti osebne izkušnje, kako iz ideje zgraditi nekaj, kar bo imelo vrednost na trgu. Podjetnost ni nič drugega, kot ustvarjanje vrednosti za odjemalce. Vsak je lahko podjeten/inovativen v svojem delu.

Program, prijavnico in več informacij najdete tukaj.

Primer usposabljanja učiteljev v ZDA

Primer startup vikenda v Ljubljani

Zagotavljamo vam najboljše izkušnje. Kako?

Ničesar nismo prepustili naključju. Sledimo izkušnjam iz tujine, kjer so programi usposabljanja učiteljev za dvig podjetnosti v izjemnem porastu, pridobili smo izkušene tuje in domače podjetniške mentorje, ki vam bodo zagotovili prvovrstno podjetniško izkušnjo.

Na delavnici bomo uporabljali sodobna orodja in pripomočke za razvoj podjetne ideje. Spoznali boste druge podjetne učitelje ter uspešne praktike podjetništva iz svoje izobraževalne sredine, ki vam bodo v pomoč tudi po dogodku.

Delali bomo v majhnih skupinah v zelo prijetnem in spodbudnem okolju.

Udeležba je brezplačna.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj