Startup bootcamp, Ljubljana

Startup bootcamp, Ljubljana

06. 10. 2015

0 1
Koristnost članka
0 oseb je članek označilo kot koristen.

Inovirajte kot startup: Po sledeh BMW, Siemensa in Richarda Bransona

Datum: od 8. do 10 oktobra 2015

Kraj: v prostorih Hekovnika, Tobačna 5, Ljubljana

Medtem ko BMW, Siemens, Deutche Bank in drugi evropski velikani pospešeno vlagajo tudi v slovenske startupe, domače gospodarstvo še vedno ne ve, kaj točno zagonska podjetja prinašajo. Odgovoren je enostaven: sveže poslovne ideje, inovativne pristope k uresničevanju teh idej ter prave ljudi s pravimi kompetencami na pravih mestih.

Sicer v javnosti še vedno prevladuje občutek, da velikane zanimajo predvsem nakupi startupov zaradi inovacij, pa je odgovor daleč stran - velikani iščejo predvsem znanje in kadre. Sony tako že tretjino svojih novih izdelkov dizajnira in testira na podlagi metod dela, ki so jih razvili startupi.

Tudi vi in vaše podjetje razvija nov produkt oziroma storitev, s katero želite zavzeti tuje trg? Pa se vam zatika na področjih, kot so:

  • Ali res prodajam pravemu kupcu? Kje je sploh trg za mojo idejo?
  • Poslovni model sploh pije vodo?
  • Ali je notranja ekipa, ki sem jo sestavil za vodenje novega projekta, res prava?
  • Vas tudi zanima, kaj o vaši ideji, ekipi in poslovnem modelu menijo najboljši tuj investitorji na svetu?

Vse to in še več boste izvedeli na Startup bootcampu, ki bo potekal med 8. in 10. oktobrom 2015 v prostorih Hekovnika (Tobačna 5, Ljubljana).

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://hekovnik.com/startcloud-bootcamp/ in pri Tomažu Frelihu.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj