Razpis za nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2015 podaljšan

Razpis za nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2015 podaljšan

29. 09. 2015

Vir in informacije: STA, 26. 9. 2015, www.sta.si

Strokovno-organizacijski odbor slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS se je odločil, da podaljša rok za oddajo vlog na letošnji razpis za nagrado. Kandidati tako lahko po novem prijave oddajo do 30. septembra, finalisti bodo znanki oktobra, podelitev nagrad pa bo novembra v Novi Gorici v okviru Slovenskega foruma inovacij.

Za nagrado HORUS se lahko potegujejo podjetja (mikro, majhna, srednje velika, velika in socialna) ter zavodi. Nagrado HORUS spremljajo še trije razpisi za posebna priznanja: posebno priznanje posamezniku oz. organizaciji, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti, posebno priznanje novinarju/ki ter v sodelovanju z Uradom vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu razpis za posebno priznanje Slovencem v zamejstvu in po svetu.

Razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2015 so v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta objavili Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO), PRSS - Slovensko društvo za odnose z javnostmi in SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Več o javnem razpisu

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj