Poljsko - slovenski poslovni forum, Ljubljana

Poljsko - slovenski poslovni forum, Ljubljana

22. 09. 2015

Datum: 28. in 29. september 2015

Kraj: Ljubljana

  • Ali se zavedate potenciala in priložnosti, ki ga ponuja skoraj 40-milijonski poljski trg?
  • Iščete svojo priložnost na enem od najhitreje rastočih evropskih trgov?
  • Vas zanima druženje z vodstvenimi delavci pomembnih poljskih podjetij?
  • Vas zanima, kako vstopiti na poljski trg?

Vse to in še mnogo več lahko izveste 28. in 29. septembra 2015 na dogodkih, namenjenih odprtju novih poglavij v sodelovanju med Slovenijo in Poljsko v okviru obiska državne podsekretarke z Ministrstva za zunanje zadeve Republike Poljske Katarzyne Kacperczyk, ki jo bodo spremljali predstavniki številnih poljskih podjetij, med drugim s področja FMCG, zelene tehnologije, energetike, kmetijsko-živilske industrije, turizma ter kapitalskih in finančnih institucij.

V torek, 29. septembra 2015, bo od 9.00 do 14.00 v Austria Trend potekal Poljsko-slovenski gospodarski forum, posvečen predstavitvi poljskega gospodarstva, možnostim za razvoj dvostranskega sodelovanja ter srečanjem B2B.

V ponedeljek, 28. septembra 2015, ob 18.30 vabljeni v Mesto oblikovanja v Ljubljani tudi na okroglo mizo o lastninskem preoblikovanju podjetij in naložbenih priložnostih na Poljskem in v Sloveniji, kjer bomo gostili predstavnika Varšavske borze, največjega poljskega investitorja v Sloveniji ter priznane finančne svetovalce.

Podroben program dogodkov ter seznam in predstavitev poljskih podjetij je na voljo na tej povezavi.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Prijavo na srečanja B2B kot tudi na vse ostale spremljajoče dogodke lahko opravite tukaj. Svojo prisotnost lahko potrdite tudi na elektronski naslov: bogumila.plachtej@msz.gov.pl ali po telefonu: (01) 436-54-50.

Vsi dogodki bodo potekali v angleškem jeziku. V kolikor bi pri pogovorih B2B potrebovali prevajanje v poljski jezik, vam bomo omogočili pomoč najboljših študentov polonistike s Filozofske fakultete v Ljubljani. Skupaj se veselimo novih spoznanj in izmenjave izkušenj, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Veleposlaništvo Republike Poljske v Ljubljani v sodelovanju z Oddelkom za gospodarsko sodelovanje Ministrstva za zunanje zadeve Republike Poljske ter slovenskimi partnerji pripravlja 28. in 29. septembra 2015 v Ljubljani Poljsko-slovenske poslovne dneve.

V okviru omenjenega dogodka predvidevamo med drugim uradni gospodarski forum, strokovne posvete, študijske obiske in srečanja B2B. Udeleženci teh srečanj bodo poljski in slovenski poslovneži, predstavniki institucij iz poslovnega okolja, novinarji, pa tudi predstavniki državne in lokalne uprave. Naš namen je nadgradnja klasičnega izvozno-uvoznega poslovanja z investicijskimi vlaganji, pa tudi s skupnimi nastopi na tretjih trgih.

V ponedeljek, 28. septembra 2015, organiziramo okroglo mizo o lastninskem preoblikovanju podjetij in naložbenih priložnostih na Poljskem in v Sloveniji ter druženje; v torek, 29. septembra 2015, pa Poljsko-slovenski gospodarski forum, posvečen predstavitvi poljskega gospodarstva, možnostim za razvoj dvostranskega sodelovanja ter srečanjem B2B.

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana slovenska podjetja na  dogodke v okviru Poljsko-slovenskih poslovnih dni (program je objavljen na spletnem portalu: http://polandb2b.talkb2b.net/).

Prijave: Slovenska podjetja se lahko prijavite preko spletnega portala: http://polandb2b.talkb2b.net/ ali na e-naslov: Bogumila.Plachtej@msz.gov.pl (ga. Bogumiłe Płachtej Pavlin), Politično-ekonomski oddelek, Veleposlaništvo Republike Poljske, Bežigrad 10, Ljubljana, Tel: (01) 436 54 61, Faks: (01) 436 25 21, Spletna stran: www.lublana.msz.gov.pl.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj