Brezplačna delavnica - »Kako najhitreje in najceneje od ideje do uspešnega podjetja? VITKO PODJETNIŠTVO!«, Krško

Brezplačna delavnica - »Kako najhitreje in najceneje od ideje do uspešnega podjetja? VITKO PODJETNIŠTVO!«, Krško

15. 09. 2015

Datum: 21. september 2015, ob 9.00 uri

Kraj: konferenčna dvorana zgradbe ZEL-EN v poslovni coni Vrbina (Vrbina 18, Krško)

Center za podjetništvo in turizem Krško vas v okviru podjetniškega tedna vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Kako najhitreje in najceneje od ideje do uspešnega podjetja? VITKO PODJETNIŠTVO!«, ki bo potekala v ponedeljek, 21. septembra 2015, ob 9.00 uri v konferenčni dvorani zgradbe ZEL-EN v poslovni coni Vrbina (Vrbina 18, Krško).

Podjetništvo lahko prinese marsikatero nagrado, od možnosti udejanjanja  lastnih potreb in potencialov, do svobode in izbire sodelavcev, pa tudi do potencialnih velikih zaslužkov. Vendar mora za uspešen preboj v podjetništvo vsak sestaviti svoj recept. Na kakšen način in še mnogo več lahko izveste v prijetnem druženju na delavnici.

Glavni poudarki delavnice, na kateri boste aktivno vključeni v delo:

  • 5 nasvetov na začetku podjetniške poti
  • Koncept vitkega podjetništva
  • Orodja za oblikovanje vitkih poslovnih idej (vitki okvir, intervju o problemu, intervju o rešitvi..)
  • Skupine oblikujejo svoje ideje po metodologiji vitkega podjetništva.
  • Uspešna izvedba business »pitcha«

Delavnico bo vodil Tomaž Stritar, direktor zavoda Uspešen podjetnik, po izobrazbi socialni delavec, po duši pa podjetnik. Je soustanovitelj coworking prostora DPlac - stičišča podjetniških idej z družbenim učinkom in podjetniškega izobraževalnega programa Fefl - vroče ideje za družbeno odgovorno podjetništvo. Močno verjame, da se največje spremembe dogajajo na mikro ravni in da ima vsak posameznik v sebi moč spreminjanja sveta na bolje. Več o Tomažu na www.tomaz-stritar.si in na www.uspesen-podjetnik.si.

Vabljeni so posamezniki, ki že imajo poslovno idejo, kot tudi tisti, ki je še nimajo in bi radi več slišali o podjetništvu - pa tudi tisti, ki že imajo podjetje in jih zanima filozofija vitkega podjetništva.

Delavnica bo trajala približno 3,5 ure. Št. udeležencev je zaradi kakovosti izvedbe omejeno.

Udeležba na delavnic je brezplačna.

Prijave: Prijave so zaželene po telefonu na številki: (07) 490 22 20, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).

Delavnica je sofinancirana s strani MGRT in agencije SPIRIT.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj