ITSM4SME predstavitev 2015 na Dunaju: »Kako upravljati digitalno transformacijo MSP v podonavski regiji«

ITSM4SME predstavitev 2015 na Dunaju: »Kako upravljati digitalno transformacijo MSP v podonavski regiji«

01. 09. 2015

Vir in informacije: www.itsm4sme.eu, 24. 8. 2015

Mednarodni strokovnjaki bodo razpravljali o priložnostih in izzivih mega trendovske digitalizacije za SME. Zbirajo prijave za predstavitev, ki bo 15. septembra 2015 na Dunaju.

Na novinarski konferenci ITSM4SME, ki bo 15. septembra 2015 na Dunaju, bodo predstavljeni osrednji rezultati ter vpogledi v upravljanje digitalne transformacije in IT storitve majhnih in srednje velikih podjetij (MSP) v podonavski regiji. Priznani mednarodni strokovnjaki bodo razpravljali o trenutnih razvojnih trendih uporabe upravljanja z IT storitvami za digitalno transformacijo in obetajočih kvalificiranih osnutkih za strokovnjake IT.

Teme predstavitve so upravljanje z IT storitvami v podonavski regiji, mega trendi IT in ustvarjanje novega sloga poslovanja, upravljanje z arhitekturo podjetja, IT storitve za MSP in Industry 4.0, prispevek evropskega programa Erasmus+ za digitalizirano delovno okolje in osnutki centra za poklicno izobraževanje (CPI) za digitalno transformacijo.

Rok za prijavo na strokovno konferenco ITSM4SME je 8. september 2015. Udeležba je brezplačna.

Prijava za konferenco, podroben program in nadaljnje informacije najdete tukaj. Novinarska konferenca bo potekala na naslovu: BOC Asset Management GmbH, Operngasse 20b (6. nadstopje), 1040 Dunaj, Avstrija.

ITSM4SME podonavska regija je ena izmed največjih kvalificiranih pobud za izboljšanje upravljanja z IT storitvami in kompetenc strokovnjakov za IT v MSP v podonavski regiji (www.itsm4sme.eu). Od 2014 dalje je tečaje ITSM4SME obiskalo več kot 340 udeležencev iz MSP. Projekt ITSM4SME nudi edinstveni sklop dveh usposabljanj Upravljanja z IT storitvami, ki sta posebej prilagojeni specifičnim potrebam majhnih in srednje velikih podjetij v Bolgariji, Romuniji in Sloveniji. Projekt ITSM4SME je bil ustanovljen s strani Evropske komisije znotraj programa vseživljenjskega učenje LEONARDO DA VINCI.

LEONARDO DA VINCI je program Evropske unije za poklicno izobraževanje in usposabljanje. Poimenovan je po vsestranskem italijanskem renesančnem geniju in podpira ter dopolnjuje politiko poklicnega izobraževanja in usposabljanja držav udeleženk. Program LEONARDO DA VINCI spodbuja državljanke in državljane Evrope k pridobivanju mednarodnih kompetenc. Po drugi strani pa preko Evropskih modelov prispeva k inovacijam in izboljšavam izobraževalnih sistemov posameznih držav.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj