Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

04. 08. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jul-46

Turško podjetje s sedežem v Antalyi, iz sektorja mesno-predelovalne industrije specializirano za proizvodnjo (ne)predelanega puranjega mesa iz različnih delov puranov in različne vrste ohlajenih gotovih turških specialitet. Podjetje želi skleniti proizvodne sporazume s podjetji kot so trgovci na debelo ali proizvajalci krme za purane (koruza, pšenica, soja, itd), ki lahko ponudijo konkurenčne cene krme za purane za njihove puranje kmetije.

EEN-jul-47

Belgijsko podjetje, specializirano za finančno svetovanje za MSP, želi oddati del svojih programerskih dejavnosti zunanjim izvajalcem. Način sodelovanja temelji na razvijanju in posodabljanju aktualnih različic programske opreme finančnega svetovanja in na njihovem rednem vzdrževanju. Podjetje želi vzpostaviti partnerstvo na specifičnih področjih kot je osrednja, vzhodna Evropa in Severna Afrika.

EEN-jul-48

Poljsko podjetje iz Krakova s široko ponudbo sadja in zelenjave na trgu južne in vzhodne Poljske išče pridelovalce grozdja, nektarin in breskev. Podjetje se ukvarja z uvažanjem in distribucijo različnih vrst pridelkov in trenutno želi skleniti sporazume za distribucijske storitve in dolgoročno sodelovanje s pridelovalci in dobavitelji grškega sadja iz regij Kavala, Veria in Naoussa.

EEN-jul-49

Ustaljeno podjetje iz Velike Britanije zagotavlja učinkovite kanale nadaljnjih prodajnih rešitev za s strani kupcev vrnjene potrošne električne proizvode številnih vodilnih trgovcev na drobno. Trenutno oskrbujejo veliko mrežo prodajnih posrednikov, tako v Veliki Britaniji, kot na mednarodni ravni. Podjetje želi skleniti sporazume za distribucijo s podjetji v tujini, ki lahko zagotovijo velike količine vrnjenih ali presežnih električnih proizvodov.

EEN-jul-50

Vodilni francoski spletni distributer piva išče proizvajalce domačega piva ali uvoznikov kvalitetnega piva, ki jih zanima razvoj svoje dejavnosti s pomočjo sporazuma o distribuciji.

EEN-jul-51

Podjetje proizvaja vrsto kvalitetnih gostinskih kislih kumaric, prelivov, čatnijev in začinjenih omak. Proizvodi lastne blagovne znamke podjetja so pripravljeni z uporabo tradicionalnih metod za ustvarjanje okusnih receptov. Rezultat njihovega dela je velik ugled, ki so ga razvili v Veliki Britaniji. Podjetje išče dobavitelja olupljene čebule v okviru sporazuma s podizvajalci.

EEN-jul-52

Belgijsko podjetje je razvojna in proizvodna organizacija, ki deluje v farmacevtski industriji in se posveča celični terapiji. Podjetje išče svetovalca za vstop na azijski trg, natančneje Japonsko in/ali Južno Korejo. Išče se kakršnakoli oblika znanja, ki bi jim omogočila prvi odtis v teh državah ali drugod v Aziji. Sodelovanje je predvideno v skladu sporazuma o storitvah.

EEN-jul-53

Britansko podjetje proizvaja prenosne naprave za zaklepanje smuči in smučarskih palic. Podjetje išče evropske partnerje, ki delujejo v sektorju športa na snegu, za distribucijo in/ali maloprodajo njihovih izdelkov v Evropi. Podjetje želi skleniti sodelovanje z distribucijskimi partnerji v vseh evropskih državah, kjer je smučanje priljubljena aktivnost.

EEN-jul-54

Belgijsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo elektronskih cigaret, išče distributerje v Evropi. Podjetje ponuja izdelke z in brez nikotina (v skladu z zakonodajo vsake države). Distributerji morajo imeti osnovno znanje o elektronskih cigaretah in zahtevah trga, kot so cene, zakoni in rentabilnost.

EEN-jul-55

Proizvajalec inovativnih, nagrajenih, zdravih prigrizkov je specializirano za veganske, vegetarijanske in druge prehranske izdelke brez določenih sestavin. Proizvodi so naravni, nizkokalorični, z manj maščobami in ne vsebujejo dodanega sladkorja in dodatkov ter tako zagotavljajo naravni prigrizek. Podjetje išče distributerje po vsem svetu z izkušnjami z delom na področju prigrizkov.

EEN-jul-56

Francosko podjetje za proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov za dojenčke (dude za stekleničke, stekleničke in dude) išče trgovske posrednike (agent, zastopnik, distributer). Paleta izdelkov je bila posebej zasnovana za spremljanje zobnega razvoja otrok od rojstva do 4. leta starosti.

EEN-jul-57

Britanski proizvajalec beljakovinsko bogatih kavnih napitkov z nizko vsebnostjo maščob in sladkorja išče distributerje za prodajo teh izdelkov v Evropi.

EEN-jul-58

Proizvajalec steklenih nagrobnih sveč, parafinskih polnil, tradicionalnih in rustikalnih ročno narejenih sveč, čajnih svečk, malih skulptur, keramičnih figure različnih oblik, barv in vzorcev, išče podjetja za distribucijo njihovih izdelkov.

EEN-jul-59

Proizvajalec inovativnih palet iz Poljske išče distributerje za svoje izdelke v tujini. Poljsko podjetje proizvaja palete s tehnologijo satja (satast vzorec) ali katero koli drugo, ki jo oblikuje naročnik. Palete so okolju prijazne in se jih lahko reciklira. Cene so razumne.

EEN-jul-60

Nemško podjetje specializirano v proizvodnjo začimb in zelišč želi skleniti sporazume za distribucijo s partnerji, ki delujejo v mesni, ribji in perutninski industriji z namenom prodaje ali razvoja njihovih produktov.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj