Brezplačna podjetniška delavnica - »Skrbi so odveč! Podjetništvo ni bav bav.«, Sežana

Brezplačna podjetniška delavnica - »Skrbi so odveč! Podjetništvo ni bav bav.«, Sežana

23. 06. 2015

Datum: 30. junij 2015, ob 9.00 uri

Kraj: v prostoru za srečanje in razstave Informacijskega centra Krasa (pritličje Občine Sežana), Partizanska cesta 4, Sežana

Vabljeni na brezplačno podjetniško delavnico z naslovom: »Skrbi so odveč! Podjetništvo ni bav bav.«, ki bo potekala v torek, 30. junija 2015, ob 9.00 uri v prostoru za srečanje in razstave Informacijskega centra Krasa (pritličje Občine Sežana), Partizanska cesta 4, Sežana.

Program:

  • Hitro in enostavno predvidevanje izkupička, stroškov, prispevkov ter ostalih prihodkov in izdatkov povezanih s podjetništvom.
  • Pisanje potnih nalogov, izdajanje e-računov, predračunov, ...
  • Kako lahko samo z enim klikom pošljemo poslovanje tekočega meseca računovodji.

Na delavnici bo prisoten mladi podjetnik Gašper Parte (PART3, RAČUNALNIŠKE STORITVE IN SVETOVANJE, GAŠPER PARTE S.P.), ki je razvil spletno in mobilno aplikacijo S.P. izračun, dosegljivo na http://www.sp-izracun.si/ in sicer z namenom, da podjetnikom in obrtnikom čim bolj olajša ter poenostavi vsakdan. Moderna aplikacija je enostavna za uporabo iz vseh naprav, pregledna in cenovno zelo ugodna (tudi brezplačna) ter zelo primerna tudi za podjetnike začetnike oz. tiste, ki o podjetništvu šele razmišljajo. Odgovarja na trend rasti števila samostojnih podjetnikov v Sloveniji in njihovo željo po neodvisnosti. Projekt S.P. Izračun je bil prepoznan tudi kot digitalni presežek in tekmuje za Spletnega prvaka 2015.

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom ter malim in srednjim podjetjem.

Delavnica bo trajala približno 2 uri.

Prijave: Na delavnico se je potrebno prijaviti na e-naslov: info@ora.si in poslati izpolnjen prijavni obrazec ali v prijavi navesti podatke iz obrazca. Prijave sprejemajo do petka, 26. 6. 2015.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite pri Dolores Kovšca, Tel: (05)  73 44 362 oz. po e-pošti: info@ora.si.

»Delavnica je financirana s strani SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma in se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2015 »VEM 2015«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj