Brezplačna interaktivna predstavitev - »Kako do certifikata kakovosti ISO9001 ter sistem vodenja kakovosti«, Maribor

Brezplačna interaktivna predstavitev - »Kako do certifikata kakovosti ISO9001 ter sistem vodenja kakovosti«, Maribor

05. 05. 2015

Datum: 13. maj 2015, od 9.00 do 11.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor

Imate zahtevne (tuje) kupce? Prepričajte jih, da obvladate kakovost!

Tudi v vašem podjetju poudarjate, da sta kakovost in zanesljivost dve izmed vaših najpomembnejših prednosti pred ostalimi primerljivimi ponudniki? Brez dvoma, to je nekaj, kar kupci uvrščajo med najbolj iskane značilnosti. Vendar kakovost in zanesljivost nista le lepi besedi, upanje, želji, naključje ali filozofija - če ne drugače, v očeh kupcev gre za nekaj zelo konkretnega. Nekaj, zaradi česar izberejo koga drugega in za kar so celo pripravljeni plačati kaj več.

Naj torej ne preseneča dejstvo, da številni kupci (predvsem iz tujine) pogosto še preden sploh resno pogledajo našo ponudbo, zahtevajo predložitev mednarodno veljavnega certifikata kakovosti - bolj poznanega pod nazivom ISO9001.

Pridružite se na brezplačni interaktivni predstavitvi, kjer se boste seznanili kaj pravzaprav sistem vodenja kakovosti po standardu ISO9001 je in kako priti do certifikata, ki bo potrjeval, da poslujete skladno z njim. Pridobitev mednarodnega certifikata je namreč lahko eden izmed ključnih korakov na poti do pridobivanja tudi najzahtevnejših kupcev.

Komu je seminar namenjen:

  • lastnikom in managementu
  • vodjem prodaje, proizvodnje, predstavnikom za komuniciranje z javnostmi, …
  • podjetnikom, ki se želijo širiti na EU trg in se srečujejo z visokimi pričakovanji naročnikov
  • vsem, ki razmišljate o priložnostih in pasteh pridobivanja certifikata sistema vodenja kakovosti po ISO9001

Izvajalec: Mag. Andrej Smogavc Cestar (http://www.sistko.si/) je vodilni presojevalec in svetovalec za sisteme vodenja. Deluje v vsaj 10 različnih panogah, med katerimi so kovinskopredelovalna industrija, kemična industrija, inštalaterske, servisne in varnostne storitve, IT in telekomunikacije, trgovina, zdravstvo, pravne pisarne, gradbeništvo, vzgoja in izobraževanje … Več kot 10-letne izkušnje iz različnih sistemov vodenja si je nabiral skozi presoje, prenavljanja in uvajanja sistemov vodenja tudi po Evropi, še posebej v Avstriji in Nemčiji, zato mu je pristop in način razmišljanja v teh deželah zelo domač. Slovenskim podjetjem pomaga s konkretnimi in preverjenimi rešitvami na področju organizacije in sistematike vodenja, da dosegajo in presegajo pričakovanja svojih naročnikov.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj