Predstavitev projekta INVESTING IN GREEN (New York 24. 9. 2010)

Predstavitev projekta INVESTING IN GREEN (New York 24. 9. 2010)

29. 06. 2010

Datum: 2. julij 2010, ob 11.00 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 9 Ljubljana - Poslovna oaza 7. nadstropje

Ali se morda vaše podjetje ukvarja z varovanjem in zaščito okolja, alternativnimi energetskimi viri, učinkovito rabo energije, okolju prijaznimi tehnologijami, morda pasivno gradnjo? Ste okoljsko osveščeni in bi radi vaše izkušnje posredovali tudi drugim?  Iščete morda priložnosti na oddaljenih razvitih trgih kot so Združene države Amerike?  Si želite skupno sodelovanje z ameriškimi strokovnjaki ali investitorji z navedenega področja?

Če ste na katerega od naštetih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem vas vabimo na predstavitev obiska poslovne delegacije in srečanja med ameriškimi in slovenskimi podjetji v okviru konference INVESTING IN GREEN, ki je planirana za 24. september letos v New Yorku.

V sodelovanju z Generalnim konzulatom naše države v New Yorku, Gospodarsko zbornico Manhattan-a ter ob podpori Ministrstva za gospodarstvo in Javne agencije RS za podjetništvo in tuje investicije, Gospodarska zbornica Slovenija načrtuje poslovni dogodek na katerem bi se predstavila slovenska podjetja s svojimi inovativnimi izdelki, tehnologijami in znanjem, hkrati pa bodo organizirani individualni sestanki med slovenskimi in ameriškimi podjetji.

Predstavitev projekta bo zainteresiranim slovenskim podjetjem v petek 2. julija 2010 ob 11.00 uri na Gospodarski zbornici Slovenije predstavila generalna konzulka naše države v New Yorku dr. Melita Gabrič.

Udeležba na predstavitvi je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), g. Marko Jare, Tel: (01) 5898 158, E-pošta: marko.jare@gzs.si. Prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj