Brezplačni seminar - »Veste, kaj prinaša zakon o davčnih blagajnah in kako se nanj ustrezno pripravite?«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Veste, kaj prinaša zakon o davčnih blagajnah in kako se nanj ustrezno pripravite?«, Ljubljana

21. 04. 2015

Datum: 24. april 2015

Kraj: Plaza Hotel, Ljubljana

Nova zakonodaja na področju davčnih blagajn, ki po predlogu finančnega ministrstva začne veljati z novim poslovnim letom, prinaša pomembne spremembe tako za velika kot tudi mala podjetja. Pametno je, da se z njimi seznanite že danes in tako novosti pričakate pripravljeni.

O ključnih zadevah, ki jih bo določal nov zakon, se lahko seznanite na brezplačnem seminarju o davčnih blagajnah, kjer bo na vaša vprašanja odgovarjal davčni svetovalec, tako da boste iz prve roke pridobili strokovne informacije. To bo odlična priložnost, da se dobro pripravite na spremembe in preprečite, da bo uvedba zakona ovirala ali celo preprečila poslovanje.

Na brezplačnem seminarju, ki bo potekal v petek, 24. aprila 2015, v hotelu Plaza v Ljubljana, boste lahko sami preizkusili demo storitev, ki jo Si.mobil svojim naročnikom ponuja v brezplačno preizkusno uporabo vse do dejanske uvedbe zakona.

Preberite tudi - »6 razlogov, zakaj bo uvedba davčnih blagajn pozitivno vplivala na vaše poslovanje«.

Komu je storitev namenjena?

Storitev bodo potrebovala tudi mala podjetja, kot so kavarne, trgovinice, frizerski, lepotni in kozmetični saloni, zlatarji, pekarne, mesnice, mehaniki, turistične kmetije in gorske koče, športni klubi in društva, odvetniki, notarji in podobno, pa tudi vsi tisti, ki so mobilni in veliko na terenu, kot so dimnikarji in taksisti. Storitev bo nujna tudi za vse, ki svojo dejavnost opravljate na tržnici, stojnici ali sejmu.

Seminar je brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj