Zbiranje interesa za udeležbo na China - CEEC Investment and Trade Expo 2015 (Ningbo, Kitajska)

Zbiranje interesa za udeležbo na China - CEEC Investment and Trade Expo 2015 (Ningbo, Kitajska)

21. 04. 2015

Datum: od 9. do 12. junija 2015

Kraj: Ningbo, Kitajska

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Pekingu in Konzulatom RS v Šanghaju v primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij od 9. do 12. junija 2015 organizirajo udeležbo slovenskih podjetij na dogodku China-CEEC Investment and Trade Expo 2015 (CEEC Fair 2015), Ningbo, provinca Zhejiang, LR Kitajska.

V okviru sejma bo organizirana posebna razstava izdelkov iz 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope (CEEC Fair 2015). Poudarek glavnega dela razstave in področij, iz katerih se pričakuje razstavljavce so elektronika in aparati za dom, tekstilni izdelki za dom in osebno uporabo, športni izdelki in izdelki za rekreacijo in počitnice, izdelki za vsakdanjo uporabo (sanitarni in kopalniški proizvodi, kozmetika, posoda) in darila, igrače ter drugo.

Kitajski organizator slovenskim podjetjem, ki se bodo udeležila posebne razstave izdelkov iz 16 držav SVE, zagotavlja brezplačne standardne razstavne prostore v velikosti 9 m2 (3x3m), predvidoma v Hali 1, Ningbo International Conference and Exhibition Center.

Stroške udeležbe na dogodku (letalski prevoz, hotelske namestitve, prevoz eksponatov oz. izdelkov na Kitajsko in iz nje, posebno konstrukcijo razstavnega prostora, dodatno opremo razstavnega prostora, itd.) krijejo udeleženci sami. Informacija o hotelski namestitvi bo znana naknadno.

Organizator zagotavlja brezplačen avtobusni prevoz tujih udeležencev na relaciji med letališčem Šanghaj in Ningbo (vendar le na podlagi predhodnih rezervacij) ter med glavnimi hoteli in sejmiščem.

Kitajsko podjetje Sinotrans Ltd. je s strani kitajskih organizatorjev pristojno za logistične storitve kot so carinjenje razstavnih vzorcev in eksponatov ter prevoz vzorcev in eksponatov na sejmišče.

Pristojni pristanišči za uvoz razstavnih eksponatov in vzorcev sta Šanghaj ali Ningbo. Razstavni vzorci in eksponati morajo v pristanišči prispeti med 15. in 20. majem 2015. Stroške prevoza eksponatov in vzorcev na Kitajskem naj bi kril kitajski organizacijski komite.

Podrobnejše  informacije v zvezi z dogodkom bodo znane in posredovane v prihodnjih tednih in do začetka dogodka oz. ko bodo posredovane sproti s strani kitajskih organizatorjev.

Prijave: Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svoj interes za udeležbo na dogodku z izpolnjeno elektronsko prijavnico, najkasneje do 22. aprila 2015. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Udeležba na dogodku bo organizirana v primeru zadostnega števila slovenskih podjetij.

Prosimo, da v elektronski prijavnici v polju "Additional Information" (Dodatne informacije) obvezno navedete, koliko standardnih razstavnih prostorov želite rezervirati ter obvezno tudi katere vzorce boste razstavljali na sejmu, saj je potrebno organizatorju posredovati natančen seznam uvoženih eksponatov/vzorcev.

Več o China- CEEC Investment and Trade Expo 2015 je na voljo na naslednji uradni spletni strani: www.cceecexpo.org/site_en/czzn_czxz.html (vodič za tuje razstavljalce).

Dodatne informacije: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 5309 811, e-pošta: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj