Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

21. 04. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-31

Švedsko podjetje išče proizvodne partnerje za izdelavo otroških kolesarskih sedežev iz polipropilenske plastike, z izkušnjami na področju brizganja plastike. Podjetje nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-apr-32

Rusko podjetje specializirano na področju trgovine, storitev in vzdrževanja koles išče potencialne partnerje z izkušnjami na področju dobave in proizvodnje koles in kolesarske opreme in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-33

Poljsko podjetje specializirano na področju servisiranja avtobusov in tovornjakov išče dobavitelje rezervnih delov in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-34

Poljsko podjetje specializirano na področju veleprodaje torbic in modnih dodatkov nudi distribucijske storitve in išče proizvajalce in oblikovalce »eko« usnjenih torbic. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-35

Švedsko podjetje ki je razvilo polico namenjeno uporabi Applovih izdelkov kot iPad, iPhone in iPod, išče potencialne partnerje (proizvajalce) z izkušnjami na področju CNC rezkanja lesa in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-apr-36

Turško podjetje specializirano na področju proizvodnje peči za sušenje lesa išče potencialne partnerje (distributerje) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-37

Francosko podjetje specializirano na področju proizvodnje zaščitnih pokrival za čevlje išče potencialne partnerje (distributerje) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-38

Francosko podjetje specializirano na področju tkanja tekstila išče potencialne partnerje, ki lahko zagotovijo boicid kateri tekstilu daje antibakterijske in vodotesne lastnosti in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-apr-39

Srbski proizvajalec električnega inštalacijskega materiala išče potencialne partnerje (distributerje) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-40

Poljsko podjetje specializirano na področju šivanja raznolikih oblačil (predvsem ženska oblačila, športna oblačila, uniforme) išče potencialne partnerje in nudi sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe in/ali sporazuma o zunanjem izvajanju.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj