Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

13. 04. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-16

Irski spletni trgovec strojne opreme in izdelkov »naredi si sam« išče proizvodne partnerje, ki se zanimajo za širitev na Irski trg. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-17

Srbsko modno svetovalno podjetje išče potencialne partnerje, predvsem stranke, ki se zanimajo za njihov portfelj svetovanja in oblikovalskih storitev. Podjetje nudi sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma.

EEN-apr-18

Turško podjetje dejavno na področju proizvodnje vrat in pohištva, išče potencialne partnerje z izkušnjami na sorodnem področju in dobro razvito prodajno mrežo. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-19

Madžarsko podjetje specializirano na področju proizvodnje visoko kvalitetnih plišastih igrač in lutk za otroke išče potencialne partnerje (agente, distributerje, trgovske zastopnike) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma. Podjetje prav tako nudi podizvajalske storitve.

EEN-apr-20

Italijansko franšizno podjetje specializirano na področju prehrambenih storitev (proizvodnje italijanske hrane in strojev za prehrambeno industrijo) išče potencialne partnerje in nudi sodelovanje v obliki franšiznega sporazuma.

EEN-apr-21

Srbsko podjetje specializirano na področju proizvodnje gradbene opreme išče izkušene proizvodne partnerje in nudi podizvajalske storitve.

EEN-apr-22

Srbsko podjetje specializirano na področju vzdrževanja in prodaje računalnikov ter računalniške opreme išče potencialne partnerje (trgovske zastopnike, distributerje) z izkušnjami na področju prodaje računalniške opreme in se zanima za sodelovanje za v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma.

EEN-apr-23

Brazilski proizvajalec ekskluzivnih otroških oblačil išče potencialne partnerje (distributerje) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-24

Irski proizvajalec okolju prijaznih infrardečih električnih grelnikov išče potencialne partnerje z dobro razvito prodajno mrežo in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-25

Irski proizvajalec in trgovec priklopnikov in LED razsvetljave za kmetijske stroje išče potencialne partnerje (distributerje) z izkušnjami znotraj kmetijsko-živilskega sektorja in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-26

Bolgarski pridelovalec sončničnih in repičnih semen, koruze in pšenice išče potencialne partnerje (distributerje) in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-27

Italijansko proizvodno podjetje dejavno na področju izdelkov iz nerjavnega jekla za komercialne kuhinje išče potencialne partnerje (distributerje, zastopnike) za promocijo svojih izdelkov na tujih trgih in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma.

EEN-apr-28

Finsko podjetje, ki je razvilo avtomatski brusilni stroj za brušenje tankih kovinskih predmetov, išče potencialne partnerje (distributerje, agente) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma.

EEN-apr-29

Špansko podjetje dejavno na področju stekleničenja in trženja visoko kvalitetnih jedilnih olj, išče potencialne partnerje (distributerje, trgovske zastopnike) in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma in/ali sporazuma o zunanjem izvajanju.

EEN-apr-30

Litovski uradni zastopnik proizvajalcev lesenih in tekstilnih igrač, keramike, sveč, lončarskih izdelkov išče proizvodne in trgovske partnerje ter nudi podizvajalska dela.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj