Brezplačna delavnica - »Izdelaj si sam spletno stran«, Jesenice

Brezplačna delavnica - »Izdelaj si sam spletno stran«, Jesenice

07. 04. 2015

Datum: 8. april 2015, od 10.00 do 13.30 ure

Kraj: v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, Jesenice

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Izdelaj si sam spletno stran« , ki bo potekala v sredo, 8. aprila 2015, od 10.00 do 13.30 ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice.

Na delavnici si boste lahko izdelali samostojno spletno stran. Spoznali se boste z brezplačnim spletnim programom Weebly, ki je prijazen in enostaven spletni pomagač za izdelavo spletnih strani. Izbirali boste med številnimi design predlogami, se naučili pisati besedila za splet, jih oblikovati, dodali fotografije in celo video posnetke.

Delavnica je primerna za vse, ki imate osnovne spretnosti dela z računalniškim okoljem Windows, urejevalnikom Word, spletno pošto in spletnimi brskalniki.

Novo spletno stran bodo ob koncu delavnice objavili na spletu in jo povezali z vašim Facebook in LinkedIn profilom.

Zaželeno je, da s seboj prinesete svoje prenosnike!

Delavnico bo izvajal g. Blaž Branc v sklopu projekta Podjetniška kavica, ki ga sofinancirajo občine Kranjska Gora, Jesenice, Gorje, Žirovnica, Radovljica in Bohinj.

Prijave: Prijavite se lahko na e-naslovu: hermina.biscevic@ragor.si ali po telefonu: (04) 581-34-13. V prijavi navedite ime, priimek, občino prebivališča in telefonsko številko.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj