Gospodarska delegacija na Poljsko + B2B srečanja

Gospodarska delegacija na Poljsko + B2B srečanja

10. 03. 2015

Datum: 22. - 24. april 2015

Kraj: Poljska (Varšava, Lodž in Lublin)

SPIRIT Slovenija javna agencija, Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo RS v Varšavi in Poljsko - slovenski poslovni klub Triglav Rysy od 22. do 24. aprila 2015 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko pod vodstvom predsednika Gospodarske zbornice Slovenije mag. Sama Hribarja Miliča.

Z veleposlaništvom v Varšavi, Poljsko gospodarsko zbornico, Fundacijo za promocijo podjetništva iz Lodža, Poslovnim klubom iz Lublina ter Poljsko - slovenskim poslovnim klubom Triglav Rysy bomo za vse udeležence delegacije organizirali individualna srečanja s potencialnimi poljskimi partnerji v okviru treh poslovnih konferenc in poslovnih srečanj v Varšavi, Lodžu in Lublinu.

Poljsko gospodarstvo je eno redkih, ki ga gospodarska kriza ob koncu preteklega desetletja ni prizadela v (pre)veliki  meri. Recesiji se je Poljska izognila predvsem na račun domačega povpraševanja, finančnih sredstev, ki jih Poljska koristi na račun evropskih skladov,  predvsem pa tujih vlagateljev, ki jim je Poljska eden izmed najbolj zanimivih trgov.

V zadnjih letih presega blagovna menjava med Poljsko in Slovenijo milijardo evrov in je sedma izvozna država Slovenije. Poljska z 38-milijonskim trgom in 14 posebnimi ekonomskimi območji ponuja precejšnje poslovne priložnosti za slovenska podjetja, s svojo idealno geografsko lego pa omogoča podjetjem povezovanja tudi s širšo regijo Vzhodne Evrope, Južnega Kavkaza in Srednje Azije.

Prijave: Predstavnike slovenskih podjetij, ki iščejo poslovne priložnosti ali širijo svoje poslovanje na poljskem trgu, vabimo, da se pridružijo poslovni delegaciji in izpolnijo elektronsko prijavnico, in sicer najkasneje do petka, 20. marca 2015.

Za vse udeležence, ki želijo potovati skupaj s člani gospodarske delegacije, bo organiziran letalski prevoz na relaciji Ljubljana - Varšava - Ljubljana, namestitev v hotelu v Varšavi, lokalni prevozi z avtobusom, poslovne konference, individualni sestanki ter ostale spremljajoče aktivnosti. Udeleženci gospodarske delegacije krijejo svoje stroške letalskega prevoza in namestitve v Varšavi.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj