Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

17. 02. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-feb-16

Eden izmed vodilnih egiptovskih proizvajalcev in izvoznikov hišnega tekstila in oblačil, išče trgovske posrednike (veletrgovce, distributerje, agente) v Evropi in ZDA.

EEN-feb-17

Češko podjetje, ki izdeluje posebna orodja za inženiring, išče partnerje za dobavo posebnih orodij, merilnih naprav in materialov za orodja iz držav EU.

EEN-feb-18

Majhno dansko podjetje, ki prodaja nosilne vrečke iz recikliranega tkanega polipropilena, išče podjetja v Evropi, ki proizvajajo in šivajo vreče z všitimi ročaji z integrirano elastiko za zapiranje vrečk ter plastičnim kavljem za obešanje.

EEN-feb-19

Britanska podjetje, ki se ukvarja s predelavo odpadnih steklenic v priročna darila, nudi svoje distribucijske storitve in franšizne priložnosti.

EEN-feb-20

Hrvaško podjetje, ki ima v lasti naravni izvir vode, ponuja prodajo nakup celotnega podjetja ali njegovega dela ter skupno partnerstvo.

EEN-feb-21

Poljski proizvajalec in distributer industrijskih komunalnih baterij ter zaprtih svinčenih akumulatorjev za viličarje, išče komercialne predstavnike ter nudi podizvajalske storitve in distribucijo izdelkov za partnerja na poljskem trgu. Baterije se uporabljajo za avtomobilsko industrijo, za obnovljive vire energije in na številnih drugih področjih industrije. Podjetje ponuja tudi sodelovanje na področju raziskav in razvoja.

EEN-feb-22

Eden od vodilnih poljskih založnikov računalniških in mobilnih iger išče tuje partnerje. Doslej so razvili več kot 100 iger. Iščejo nove distributerje ter delničarje.

EEN-feb-23

Znan predelovalni obrat sadja in zelenjave iz Poljske, z zelo dobrimi izkušnjami na področju mednarodnega sodelovanja, išče nove distributerje. Zanima se tudi za podizvajalske storitve.

EEN-feb-24

Francosko združenje promovira inovativen panj, ki omogoča varno opazovanje čebel. Gre za patentirano pedagoško orodje, ki omogoča ljudem neposredno bližino s čebelami, hkrati pa nudi čebelam habitat v bližini narave. Panj je možno namestiti na javnih mestih, šolah, vrtovih, hišah ... Podjetje želi skleniti sporazum o storitvenem sodelovanju z organizacijami iz sosednjih držav Francije, ki se ukvarjajo z okoljem in pedagogiko.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Janez Kukovica

Tel: 01 / 583 05 51

E-mail: janez.kukovica@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj