Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

13. 01. 2015

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-januar-01

Norveško oblikovalsko podjetje išče proizvajalce namiznih izdelkov iz kaljenega stekla. Za izdelke bo podjetje proizvajalcu predložilo načrte in določilo specifikacije, po katerih naj bi bili izdelki narejeni. Seveda so možna tudi naročila iz standardnega proizvodnega asortimaja proizvajalca. Začetno sodelovanje bo omejeno na en ali dva izdelka v količini med 50 in 5000 kosi, pozneje se bo sodelovanje razširilo na več izdelkov.

EEN-januar-02

Italijansko podjetje, ki se ukvarja z razvijanjem rešitev s področja informacijsko-komunikacijske tehnologije in zagotavljanjem odprtokodnih rešitev in rešitev v oblaku, išče partnerje v Evropi in želi v sodelovanju z njimi razviti nove dejavnosti, nove projekte in izdelke.

EEN- januar -03

Poljsko elektrotehniško podjetje želi posredovati pri prodaji izdelkov tujih firm na poljskem trgu. Ima veliko izkušenj kot veletrgovec tako z majhnimi, individualnimi kupci, kot z večjimi industrijskimi enotami. Za poljski trg želi prevzeti ekskluzivno zastopstvo.

EEN- januar -04

Romunsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo gradbenih materialov na romunskem trgu, išče dobavitelje/proizvajalce kakovostnih gradbenih materialov. Posebej iskani so dobavitelji bakrene pločevine in drugih metalurških izdelkov.

EEN- januar -05

Večje tekstilno podjetje iz Egipta (z okoli 1000 zaposlenimi, že prisotno na večjih evropskih trgih), ki je specializirano za izdelavo široke palete perila in vrhnjih oblačil za dojenčke, otroke, ženske in moške, se želi širiti na nove evropske trge, zato išče trgovske posrednike.

EEN- januar -06

Podjetje iz Romunije, ki deluje na področju avtomatizacije industrijskih  in stanovanjskih objektov, je pripravljeno prevzeti trgovsko posredniške storitve, vzajemno proizvodnjo in podizvajanje/zunanje izvajanje storitev (outsourcing).

EEN- januar -07

Italijanska svetovalna družba posluje na področju javnih naročil za gradnje in storitve, ki jih v okviru svojih načrtov internacionalizacije poslovanja izvajajo italijanska podjetja na bolgarskem trgu. Svojo navzočnost pa usmerja tudi na druge trge, zato želi vzpostaviti sodelovanje s podobnimi družbami, ki delujejo na Poljskem, Češkem, Sloveniji, Slovaški in na Madžarskem. Rezultat sodelovanja naj bi bila vzpostavitev evropskega gospodarskega interesnega združenja.

EEN- januar -08

Britansko podjetje išče inovativne obnovljive vire energije ali rešitve za učinkovito rabo energije. S partnerji želi skleniti sporazum o zastopanju oziroma trgovski sporazum za prodajo teh sistemov na britanskem trgu. Zanimajo jo inovativni energetski sistemi tako za vgradnjo v stanovanjskih kot industrijskih objektih.

EEN- januar -09

Hrvaško podjetje, specializirano za proizvodnjo pomorske opreme (vrata, jambori, žerjavi, gredlji, naprave za privezovanje itd.), kovinskih konstrukcij, opreme za elektroindustrijo, je na prodaj v celoti ali delno. Pripravljeno je sprejeti tudi sporazum o podizvajanju za proizvodnjo omenjenih izdelkov.

EEN- januar -10

Britanski lesni trgovec je zainteresiran za večje dobave ameriškega belega hrasta, sekvoje, borovega laminata in manjših lesnih profilov iz bora in hrasta. Ponuja sporazum o zunanjem izvajanju (outsourcing).

EEN- januar -11

Romunsko podjetje, specializirano za veleprodajo strojnega orodja, želi postati trgovski zastopnik tujih firm za romunski trg. Poleg tega ga zanima tudi skupno vlaganje.

EEN- januar -12

Špansko podjetje s področja zdravstvenih in prehranskih dodatkov se ukvarja z razvijanjem, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih farmacevtskih izdelkov. Za prodajo svojih nutricevtskih, nutrikozmetičnih in prehranskih dodatkov na novih trgih išče zastopnike /trgovinske posrednike.

EEN- januar -13

Potovalna agencija iz juga Italije išče nove poslovne partnerje, ki so zainteresirani med svoje turistične destinacije uvrstiti tudi Pompeje.

EEN- januar -14

Poljsko podjetje, ki vodi inovativno verigo 7 restavracij s poudarkom na organski vegetarijanski, brezglutenski hrani, ponuja sodelovanje na podlagi franšize. Obstaja tudi možnost za skupna vlaganja.

EEN- januar -15

Češko podjetje, ki izdeluje oblačila za invalidne osebe oz. osebe, ki uporabljajo invalidske vozičke, išče trgovske posrednike ali podjetja, ki bi ta oblačila ponudila na trg pod lastno blagovno znamko. Oblačila so modna in prilagojena za različne potrebe.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Janez Kukovica

Tel: 01 / 583 05 51

E-mail: janez.kukovica@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj