Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani

09. 12. 2014

Vir in informacije: Ljubljanski univerzitetni inkubator, 1. 12. 2014, http://lui.si/ 

Poteka vsako leto v terminu od decembra do marca prihodnjega leta.

Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) že peto leto zapored razpisujeta Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani.

Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani organizirajo z namenom, da se podpre čim več inovacij in inovativnih podjetniških idej, da vstopijo na trg in se komercializirajo bodisi v lastnem podjetju bodisi v kakšni drugi obliki, na primer v obliki prodaje ali licenciranja patenta oziroma znanja.

V tekmovalni nabor lahko prijavite tehnološke in ne-tehnološke inovacije, pa tudi inovativne podjetniške ideje.

Vsi, ki boste z vašimi podjetniškimi idejami in inovacijami izpolnjevali osnovne kriterije prijave, se boste v okviru LUI lahko vključili v brezplačno usposabljanje za komercializacijo inovacije ter svetovanja iz upravljanja in zaščite intelektualne lastnine.

Imeli boste možnost LUI mentorstva in povezovanja z investitorji. Dobili boste pomoč pri predstavitvi vaše podjetniške ideje oz. inovacije pred investitorji in člani komisije.

Avtorji treh najbolj perspektivnih inovacij bodo prejeli denarno nagrado iz Rektorjevega sklada, v skupni vrednosti 6000 EUR ter pomoč pri komercializaciji inovacije.

Več o tem si lahko preberete tukaj.

Prijave: Prijave zbirajo do 16. januarja 2015. Prijavni obrazec in več informacij najdete tukaj.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba: Urška Simčič, Tel: (01) 620 34 80, e-pošta: info@lui.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj