Brezplačna predstavitev - »Menedžer za ideje (Idea Manager)« - Kdo je menedžer za ideje in kaj so njegove naloge?, Ljubljana

Brezplačna predstavitev - »Menedžer za ideje (Idea Manager)« - Kdo je menedžer za ideje in kaj so njegove naloge?, Ljubljana

09. 12. 2014

Datum: 11. december 2014, od 14.00 do 16.00 ure

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (poslovna oaza), Dimičeva 13, Ljubljana

Vabljeni na predstavitev in pogovor o funkciji prihodnosti: »Menedžer za ideje (Idea Manager)« - Kdo je menedžer za ideje in kaj so njegove naloge?, ki bo 11. decembra 2014, od 14.00 do 16.00 ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (poslovna oaza), Dimičeva 13, Ljubljana.

Ideje so pomemben in hkrati edini neusahljivi vir, ki je v bistvu tako pomemben kot surovine (za kar imajo v organizaciji nabavnika), posojila (za kar imajo finančnika) ali zaposleni (za kar imajo kadrovika). Menedžer za ideje je oseba, ki v podjetju spodbuja kreativno in konstruktivno razmišljanje ter sistematično ustvarja in zbira ideje. Ta funkcija se že pojavlja tudi v nekaterih slovenskih podjetjih.

Funkcijo menedžer za ideje (idea manager) bo predstavila Nastja Mulej, ki z metodami kreativnega razmišljanja po dr. Edwardu de Bonu spodbuja sistematično ustvarjanje in zbiranje idej v podjetjih.

O svojih izkušnjah bodo govorili:

  • Primož Zupan, idea manager v podjetju Halcom,
  • Iza Login, direktorica in soustanoviteljica podjetja OutFit 7 ter
  • Tone Stanovnik, direktor podjetja Špica International.

Pogovor bo vodila Edita Krajnović, direktorica in urednica podjetja Mediade.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj