Brezplačni seminar - »Interna logistika dobaviteljev avtomobilske industrije«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Interna logistika dobaviteljev avtomobilske industrije«, Ljubljana

02. 12. 2014

Datum: 10. december 2014, ob 14.15 uri

Kraj: Fakulteta za strojništvo (predavalnica II/4 - 2. nadstropje), Aškerčeva 6, Ljubljana

Slovenski avtomobilski grozd (ACS) v sodelovanju s podjetjem M2M vabi na brezplačni seminar z naslovom: »Interna logistika dobaviteljev avtomobilske industrije«, ki bo potekal 10. decembra 2014, s pričetkom ob 14.15 uri v predavalnici II/4 (2. nadstropje) Fakultete za strojništvo, UL, Aškerčeva 6, Ljubljana.

Namen seminarja: Obvladovanje materialnih tokov in logistike v podjetju je predpogoj za uvrstitev med A-dobavitelje in za doseganje dobrih rezultatov v poslovanju. Učinkovite dobave kupcem, boljša komunikacija s poslovnimi partnerji, manj zastojev, zmanjšanje zalog, prihranki materiala, zmanjšanje količine predelav oziroma popravil, zmanjšanje incidentov v logistiki (npr. neskladnost vsebine pakiranja in oznak), zmanjšanje izrednih stroškov dostav in drugih stroškov – vse to so cilji, ki jih mora proizvodno podjetje dosegati, če hoče biti vrhunski dobavitelj in dosegati dober poslovni rezultat.

Seminar je namenjen avtomobilskim in industrijskim dobaviteljem, dobaviteljem komponent in vsem proizvajalcem. Direktorjem, vodjem logistike, komercialistom (nabave in prodaje), planerjem proizvodnje in IT strokovnjakom.

Program

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Parkiranje: Udeleženci lahko parkirate na urejenih parkiriščih v bližini fakultete. Parkirišče NUK II je od fakultete oddaljeno cca 400 m, prav tako parkirišče MDB. Parkirišče Mirje pa je od fakultete oddaljeno cca 600 m.

Prijave: Prijavo pošljite na elektronski naslov: dunja.podlesnik@acs-giz.si najkasneje do ponedeljka, 8.12.2014, do 16.00 ure. Pri prijavi je potrebno navesti ime in priimek udeleženca, njegovo funkcijo v podjetju in elektronski naslov.

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na zgornjem naslovu oziroma telefonski številki: (01) 236 17 35.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj