Brezplačni seminar - »e-RAČUNI: kaj morata vedeti direktor in računovodja?«, Zagorje ob Savi

Brezplačni seminar - »e-RAČUNI: kaj morata vedeti direktor in računovodja?«, Zagorje ob Savi

18. 11. 2014

Novosti za podjetja po 1.1. 2015,  ki poslujejo s proračunskimi uporabniki

Datum: 26. november 2014, ob 9.00 uri

Kraj: na sedežu GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

GZS Območna zbornica Zasavja vabi na brezplačni seminar z naslovom: »e-RAČUNI: kaj morata vedeti direktor in računovodja?«, ki bo v sredo, 26. novembra 2014, ob 9.00 uri na sedežu GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi.

V kolikor boste po 1. 1. 2015 želeli poslovati s proračunskimi uporabniki, boste račune lahko izstavili izključno v elektronski obliki v skladu z vsemi zakonodajnimi določili.

Na delavnici vam bodo na konkretnih primerih iz prakse prikazali celovit vpogled v uvedbo e-računov in brezpapirno poslovanje za podjetja. Pomagali bodo odkriti segmente poslovanja, na katerih se srečujete z nepotrebnimi stroški, ki jih uvedba brezpapirnega poslovanja lahko odpravi.

Program

Delavnica je namenjena predstavnikom podjetij (direktorjem in računovodjem), ki želijo pridobiti celovit vpogled v e-račune in koristi, ki jih uvedba brezpapirnega poslovanja prinaša. Dogodek je primeren tudi za tiste, ki ne glede na spremembe v zakonodaji razmišljate o prehodu na e-račune ali brezpapirno poslovanje.

Udeležba na predstavitvi je brezplačna.

Prijave: Prijave zbirajo do 24. 11. 2014. E-prijavnico najdete tukaj.

Dodatne informacije: Tel: (03)56 34 375.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj