Brezplačna predstavitvena delavnica - »Facebook, LinkedIn, Twitter in spletni dnevniki, ter druge oblike družbenih medijev v poslovni rabi«, Maribor

Brezplačna predstavitvena delavnica - »Facebook, LinkedIn, Twitter in spletni dnevniki, ter druge oblike družbenih medijev v poslovni rabi«, Maribor

14. 10. 2014

Datum: 22. oktober 2014, od 16.00 do 18.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor

Zagotovo si ne predstavljate poslovanja vašega podjetja brez mobilne telefonije ali e-pošte. Večina podjetij je v preteklih letih s spletnimi stranmi poskrbela tudi za osnovno prisotnost podjetja na svetovnem spletu. Vendar stvari se spreminjajo hitro kot še nikoli doslej. Tehnologije Splet 2.0 in družbeni mediji nas soočajo z novimi izzivi in podjetjem ponujajo nove možnosti. Kako lahko s pomočjo družbenih medijev izboljšate poslovanje svojega podjetja?

Po vsej verjetnosti že uporabljate Facebook, morda celo LinkedIn, zagotovo ste slišali za Twitter, Youtube, in naleteli na pričevanja o spremembah, ki jih v življenje in posel prinašajo družbeni mediji. Vendar, kako pa družbeni mediji RESNIČNO lahko pripevajo k poslovanju vašega podjetja in boljšim poslovnim rezultatom?  Kaj lahko vi in vaše podjetje resnično pričakujete od tako imenovane »revolucije družbenih medijev«?  Ali lahko uporaba družbenih medijev res pripelje na vrata vašega podjetja nove kupce, poveča zadovoljstvo vaših strank in izboljša prihodkovno stran bilance vašega podjetja?

V okviru brezplačne delavnice vam bodo pokazali, kako s pomočjo družbenih medijev pridobiti nove kupce, skrbeti za njihovo zadovoljstvo in širiti poslovanje podjetja. Seznanili se boste z različnimi platformami družbenih medijev, kot so družabna omrežja Facebook, Linkedin …, spletnimi dnevniki in mikroblogerskim omrežjem Twitter in njihovimi možnostmi v poslovnem komuniciranju in trženju.

Izvajalec: mag. Sergej Lah, se že vrsto let ukvarja z izobraževanjem odraslih na področju računalništva in informacijskih tehnologij. Magistriral je na EF v Ljubljani, študijsko področje: raziskovanje pomena in strategij uporabe družbenih medijev v organizacijah.

Brezplačna predstavitvena delavnica z naslovom: »Facebook, LinkedIn, blogi in mikroblogersko družabno omrežje Twitter, ter druge oblike družbenih medijev v poslovni rabi« bo potekala 22. oktobra 2014, od 16.00 do 18.00 ure v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor.

Udeležba na predstavitveni delavnici je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj